nigel0 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 witam tak jak w tytule moja karta tv kworld podczas włączonego programu powoduje, że w strumieniu direct sound powstają trzaski (sb live) przez co nie możliwe jest np. oglądanie tv i słuchanie muzyki z pliku, zastanawiałem się czy to nie jest przypadkiem kwesta ustawień magistrali pci w biosie ale nie wiem jak się do tego zabrać czy ktoś wie co z tym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 1. Sprawdź, czy karty nie dzielą jednego przerwania. 2. Sprawdź PCI Latency -> ustaw na 64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomej Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 ...i wgrać najnowszego DIRECTX.. podobno pomaga w przypadku kart KWorld Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...