fireblade3 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 No wiec moj serwis (Watercooling.com.pl) istnieje juz jakis czas. Wielu pewnie juz o nim wie czesc jeszcze nie. Poszukuje redakjic ktora pomoze mi w jego prowadzeniu. Ja po prostu juz nie daje rady. Dzielnie wspiera mnie Ituriel I CzarnY oraz Grzechu. Jednak brak mi osob ktore pisalby by newsy i dokonywaly jakichs testow (na komputerze - bo za testy z grzalka odpowiadam ja)... Kady kto ma jakas wiedze na temat watercoolingu i chcialby pomoc jest mile widziany. Administratorow i moderatorow prosze o wyrozumialosc. Nie jest to reklama gdyz nie ma zadnego linku (jest tylko nazwa ale byc musi). Zamieszczam to w tym dziale gdyz osoby ktorych potrzebuje prawdopodobnie tu zajza. W razie checi skasowanai/przesuniecia tego tematu prosilbym goraco o wczesniejszy kontakt na gg-2144453 (jestem praktycznie caly czas) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 czy konsultowales to z Liskiem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Pewnie nie :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Pewnie nie :(........ mam niestety nieprzychylna opinie o Lisku... Zwykle olewa mnie po prostu... Dlatego tego nie zrobilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...