Wyczek Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Ja mam też płytę ABIT KR7A i chce tego Gainwarda gf3ti200 GS kupić ... :( Inne karty na tym chipsecie bedą już współpracować, np Leadtek ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Ja mam Abit KT7A-Raid i chce sobie kupić tego Gainwarda gf3ti200 GS, bo cenka jest fajna. A jak nie będzie działał to qpa, bo nawet nie pójdę do sprzedawcy go oddać(w sklepach wysyłkowych takich reklamacji chyba nie przyjmóją). CZy Gainwarda jest lepszy od Leadtek i innych?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 A teraz pytanie gdzie ja miałem oczy ... i w teamacie pisze o KT7A i niżej a ja myślałem ze chodzi o KR7A :) Więc nie mam już problemu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 A jak nie będzie działał to qpa, bo nawet nie pójdę do sprzedawcy go oddać(w sklepach wysyłkowych takich reklamacji chyba nie przyjmóją). Wsklepach wysyłkowych muszą przyjąc kazda reklamacje, na zwrot towaru jest chyba 7 albo 14 dni (oczywiscie jezeli go nie uszkodziłeś i masz oryginalne opakowanie). Sam mam Abita KT7a+ gainward ti450 jedyne anomalie jakie zaobserowałem to czasami wychodził z 3d marka ale to pewnie wina oprogramowania gainwarda jak je wywaliłem wszystko chodzi dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...