reddevil81 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Mam pytanko do szanownych użytkowników forum mianowicie mam kartę his radeon 9000 pro 128mb ale niestety nie ma ona biosu, może ktoś z was jest mi w stanie pomóc i udzielić informacji gdzie takiego biosika można zdobyć, ewentualnie jeśli ktoś z was posiada taką kartę i mógł by mi zgrać swój bios i wysłać na emaila był bym bardzo wdzięczny Mój email to reddevil81@op.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz71 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Bios możesz pobrać np z tej strony http://www.radeon.go.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reddevil81 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 dzięki ci wielkie za ten link do stronki model nie ten sam ale luss przerobie go na 128mb. jeszcze raz dzięki !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...