Grzechu Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Siemka. Chcialem sie spytac o bios do tej plyty. Mianowicie: ktora wersja jest najlepsza (najwydajniejsza i najstabilniejsza). Obecnie mam bios z maja, jak by ktos pytal :) Dzieki za wszelkie odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 U mnie na 6913 najlepiej podkręcał się proc ale były bardzo dziwne problemy z magistraląAGP/PCI! Teraz urzywam 83xx i jest spoko. Te problemy z 6913 to chyba tylko na moim sprzęcie bo nikt inny czegoś takiego nie zaobserwował. Trza sprawdzić :twisted: Chyba umiesz to robić :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Siemka. Chcialem sie spytac o bios do tej plyty. Mianowicie: ktora wersja jest najlepsza (najwydajniejsza i najstabilniejsza). Obecnie mam bios z maja, jak by ktos pytal :) Dzieki za wszelkie odpowiedzi. Ja tam mam najnowszy - już mi prawdę mówiąc wisi czy mam w Sandrze 20MB więcej, czy mniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Jasne ze umiem zaktualizowac bios juz to robilem, a pytam bo che miec jak najwyzsza wydajnosc i jak najlepsza stabilnosc. Lisek przykro mi ze juz ci nie zalezy i wiem ze przeklales juz ta plyte, ale ty napewno testowales poszczegolne biosy (mam nadzieje) umieszczajac je tutaj i chcialbym sie dowiedziec jakie sa twoje doswiadzczenia z biosami bardzo mi zalezy na poprawie wydajnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Lisek przykro mi ze juz ci nie zalezy i wiem ze przeklales juz ta plyte, ale ty napewno testowales poszczegolne biosy (mam nadzieje) umieszczajac je tutaj i chcialbym sie dowiedziec jakie sa twoje doswiadzczenia z biosami bardzo mi zalezy na poprawie wydajnosci.Ostatnich już nie porównywałem, ale teraz lece na "8k3a2829.bin" i nie mam najmniejszych problemów z wydajnością... Zapodaj sobie ten i już. Chyba, że Ci zależy na 100 punktach w 3DMark'u... Jeżeli chcesz sobie poczytać o nowych biosach to zapraszam na AOAForums, bo tam pisze człowiek z EPoX Tech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Jestem maniakiem :twisted: i te 100pkt to dla mnie dosc duzo szcegolnie jesli jest za darmo, ale rownorzedną sprawą jest stabilnosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Narazie walnalem 2719 i w 3dmarku mam 60pkt wiecej a w q3 mam 2 klatki wiecej :D . Jutro bede dalej testowal i aktualizowal. I mam jeszcze jedno pytanko: Mozna wrocic z nowszego do starszego biosu bez jakichkolwiek problemow? A co do testow w Q3 tez mam pytanko: Co trzeba zrobic rzeby dzwiek nie byl generowany bo ciagle na wlaczonym jade, a testuje sie chyba na wylaczonym nie? Dzieki za odpowiedzi, co nie znaczy ze nie mosicie juz pisac o swoich spostrzezeniach co do biosow. Pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Ja tam mam najnowszy - już mi prawdę mówiąc wisi czy mam w Sandrze 20MB więcej, czy mniej... ja mam taki jaki dostalem z plyta, ale nie o to mi chodzi. miala sie kiedys ukazac recenzja 8k3a na tweaku? jest czy nie ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Mam ten BIOS co Lisek i jest spoko. Odnośnie recenzji 8k3a to była tylko liskowi nie chulał ten Epox z GF3 i nici z porównania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Mam ten BIOS co Lisek i jest spoko. Odnośnie recenzji 8k3a to była tylko liskowi nie chulał ten Epox z GF3 i nici z porównania. a mozna ja gdzies przeczytac ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...