ciemek89 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Witam wszystkich. Mój problem polega na tym żę wogołe nie chce działać mi drukarka hp deskjet 1120c. Już na koniec instalacji sterowników z oryginalnej płyty wyskakuje mi błąd ( spool 32 lub inny ), że niby nie można utworzyć jakiś folderów czy plików. Drukarka nie chce drukować. Jest ona podłączona do kompa: -Celeron 900 mhz -płyta intel i740 ( chyba ) - 256 ramu no name reszty nie znam No i co najważniejsze mam windowsa 98. System był już przeinstalowywany kilka razy i za każdym razem dzieje się to samo, na innych systemach wszystko chodzi ok ( np. na tym w podpisie ) ale sęk jest w tym że na tamtym kompie musi być wgrany ten windows 98 bo jest legalny a komputer jest w firmie. Wszystko się spiepszyło gdy zosta.ł wymieniony proc ( z celerona 700 ) i ram. Potrzebuję szybkiej pomocy, gdyż ten komputer poprostu jest potrzebny od jutra do pracy . Pomocy !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciemek89 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 ten sam windows, a sterowniki też sciągałem najnowsze i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciemek89 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 jest na lpt. Kurcze jakmiałem systemprzed formatem i zmianą tych podzespołów to żadnych poprawek nie ściągałem i wszystko chodziło normalnie a teraz nagle [gluteus maximus] a najnowsze steowniki z neta też nic ne dają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...