coach Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Moze ktos sie juz z was spotkal z czyms takim, ze po ponownym wlaczeniu kompa dukarka zaczyna niz gruszki ni z pietruszki cos drukowac - po przyjzeniu sie zauwazylem, ze drukuje to co bylo juz wczesniej drukowane przed restartem systemu Drukarka to Kyocera laserowa - nie pamietam teraz synbolu, ale moge jutro podac, system xp home oem . Dla wyeliminowania czesci postow dodam, ze druk rozpoczety przed wylaczeniem kompa lub jego restartem zostal zawsze ukonczony i nie czekaly w kolejce zadne wydruki. Ja juz do glowy dostaje pomozcie prosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 a moze (jezeli mash siec) ktos puszcza ci cos do drukowania?? Albo mash ustawine aby drukował zawsze 2 razy (ale w zaplanowanych zadaniach tego nie ma bo juz raz wydrukował??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coach Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Dzisiaj znowu mi to zrobila :( dokladnie to kyocera mita ecosys fs-1010 laserowa podlaczana pod USB.. Niestety nie znalazlem opcji do "przechowywania dokumentow po wydruku. Powoli koncza mi sie pomysly, a nie chce wyjsc na idiote wysylajac drukarke do serwisu. Jesli wiec ktos ma pomysl jak sobie z tym poradzic, to bede BARDZO wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 No to pozostaje reinstal!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...