Draks_Maxim Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 siema wszystkim mam w domu 2 procki p4 1.8ghz niemialem plytki glownej i bylem u kumpla ktory ma msi 6391 , on ma p4 1.7ghz i podlonczylem najpierw pierwszego nic tylko po wlonczeniu zalonyczly sie wentylatory i na ekranie pustka ... podlonczam 2 to samo czy procesory sa uszkodzone cyz moze cos innego ?? p.s na prockach niema zadnych przegazn itp wyglondaja ladnie tylko maja lepkko porysowane blaszki ochronne prosze o pomoc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draks_Maxim Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 aha zamowilem sobie plyte glowna do testow pod p4 400/533 z allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30884276 jak sadzicie czy to cos zmieni ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 odwiedz serwis komputerowy. Nie wiem czy pamietam ale wydawalo mi sie, ze na BOXowe P4 jest 5 lat gwarancji wiec wal do serwisu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draks_Maxim Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 hehehheh sek w tym ze ja te porcki dostalem od wojka za friko z niemiec i moge mic wiecej sztuk ale nie jestem pewien czy beda dzialac ..... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 ale to jest gwarancja producenta i do niego bys musial odeslac procka - wejdz na strone intela znajdz telefon do intel polska i zadzwon i sie dowiedz. A procka to moga ci sprawdzic w kazdym serwisie komputerowym - pytanie za ile :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draks_Maxim Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 kurde :( odpalalem te procki na 3 plytach i to samo ......... jets jakas rada ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draks_Maxim Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 mhmmm ale na jakiej podstawei mi je wymienia / " naprawia " ;-) ? skoro one sa z Niemiec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 a co cie to obchodzi na jakiej podstawie ? Mozesz sie nie znac. Dziala ? - Nie dziala. Jest firmy Intel? - jest. gwarancja box jest na 5 lat tylko trzeba miec chyba certyfikat z pudelka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draks_Maxim Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 mam certyfikat :) a wlasnie jak bym zalatwil wiecej prockow to przyjma ? ;] wiem ze to byly boxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draks_Maxim Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 aaa wlasnie jeden z prockow sie grzeje ale nadal niema obrazu ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 BOXY maja 3 lata gwarancji, ale jak nie masz kartonika oryginalnego to juz zapomnij o gwarancji, do zrealizowanej 3 letniej gwarancji jest potrzebny oryginalny kartonik lub naklejka z nr seryjnym i.t.d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...