Shadoow Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Witam. Wiecie moze jak w XP (ntfs - czy jakos tak:P), ukryc jedna partycje, albo dowolny plik na partycji - tak aby uzytkownicy z ograniczeniami nie widzieli tej partycji (albo pliku). Wiem ze jak wrzuce do MOJE DOKUMENTY to beda ukryte (bo prywatne), ale mnie chodzi o dowolna partycje - lub folder na niej (nie dokumenty).... pomozecie? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 [prawym na folderze-pliku]Właściwości/ [zakladka] udostępnianie/ [zaznacz] uczyń ten folder prywatnym. finito. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoow Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 [prawym na folderze-pliku]Właściwości/ [zakladka] udostępnianie/ [zaznacz] uczyń ten folder prywatnym. finito. Tylko nie wiedziec czemu - nie moge tego nigdy zaznaczyc na zadnej partycji (bo moje dokumenty sa domyslnie prywatne) bo zaznaczenie jest nieaktywne (szare - i nie mozna zaznaczyc). Nie wlaczylem jakiegos zabezpieczenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoow Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 A znacie chociaz jakis program do ukrywania plikow? bede wdzieczny.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 A znacie chociaz jakis program do ukrywania plikow? bede wdzieczny.. Hide folders XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...