bartezjusz Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 NewSY DONOSZĄ: "Całkiem niedawno temu, firma Maxtor zapowiedziała skrócenie czasu gwarancji producenckiej na dyski twarde do jednego roku. Niestety w ślad za nią podążyła firma Seagate, która także na wszystkie dyski twarde skraca okres gwarancyjny do jednego roku ! Seagate zapewnia iż ich produkty są tak doskonałe i korzystają z najnowszych technologii, dzięki czemu okres gwarancji trzech lat jest zbyteczny.-TO DOBRE!!!!HEHEHE-ALE LAMY Skoro są takie doskonałe i bezawaryjne, to czemu okres gwarancji skracać, jeśli dyski miałyby nie być reklamowane ? Tymczasem ostatnią nadzieją pozostaje firma Western Digital, która oficjalnie powtwierdziła iż wszystkie dyski twarde z serii Special Edition (DriveZilla oraz seria JB) będą objęte trzyletnim okresem gwarancji." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 No to skończą się posty: "Jaki dysk wybrać?" Teraz bedą: "Caviara o jakiej pojemności kupić?". Nie lubię jak mnie koncerny robią w balona i chrzanią, że coś jest tak dobre, że nie wymaga gwarancji - to hasło pewnie wymyślili jacyś sprytni, wredni marketingowcy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 teraz jedyny rozsadnym zakupem bedzie cavirek z 8mb cachu a maxtor i seagate niech traca klientow jak sa tacy cwani Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 ide szybko kupic tego caviarka puki jeszcze 3 lata gw. jest na niego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 A ja, qrde, kaski nie mam! Chyba jednak będę musiał kupić Maxtora... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Mam nadzieję, że nic się nie zmieni w ciągu najbliższych dwóch tygodni. Bo przypadkiem jak mi oddadzą dysk (WD), ewetualnie dadzą nowy to przypadkiem może mi się gwara skrócić do jednego roku, a tego bym qfa nie chciał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misialaczek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 a ja kupuje kawiara w październiku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 a jak sie ma sprawa z IBM, ile maja lat gwarancji ??? btw. Mercedes, BMW i Audi tez nie daja gwarancji na wiele lat lecz tylko na dwa i jakos klientow nie traca i sie nie psuja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 niech mi nawet dzadza na ibma 10 lat gwarancji, to i tak go nie qpie ;) wole caviara z 3 letnia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 IMHO IBM the best.......... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 pochodziłem troszke po ZG i w końcu kupiłem u kolesia w sklepie bo mial najdłuższa gwarancj na maxtorka czyli 34 m-ce :lol: :lol: ciekawe czy te 34 m-ce to pomłka kogos i zamist 24 napisal 34 ?? dlaczego nie 36 m-cy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...