Skocz do zawartości
bartezjusz

tylko WD CAVIAR BEDZIE MIAŁ 3 LATA GWARANCJI

Rekomendowane odpowiedzi

NewSY DONOSZĄ:

"Całkiem niedawno temu, firma Maxtor zapowiedziała skrócenie czasu gwarancji producenckiej na dyski twarde do jednego roku. Niestety w ślad za nią podążyła firma Seagate, która także na wszystkie dyski twarde skraca okres gwarancyjny do jednego roku ! Seagate zapewnia iż ich produkty są tak doskonałe i korzystają z najnowszych technologii, dzięki czemu okres gwarancji trzech lat jest zbyteczny.-TO DOBRE!!!!HEHEHE-ALE LAMY

Skoro są takie doskonałe i bezawaryjne, to czemu okres gwarancji skracać, jeśli dyski miałyby nie być reklamowane ?

Tymczasem ostatnią nadzieją pozostaje firma Western Digital, która oficjalnie powtwierdziła iż wszystkie dyski twarde z serii Special Edition (DriveZilla oraz seria JB) będą objęte trzyletnim okresem gwarancji."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to skończą się posty: "Jaki dysk wybrać?" Teraz bedą: "Caviara o jakiej pojemności kupić?".

Nie lubię jak mnie koncerny robią w balona i chrzanią, że coś jest tak dobre, że nie wymaga gwarancji - to hasło pewnie wymyślili jacyś sprytni, wredni marketingowcy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję, że nic się nie zmieni w ciągu najbliższych dwóch tygodni. Bo przypadkiem jak mi oddadzą dysk (WD), ewetualnie dadzą nowy to przypadkiem może mi się gwara skrócić do jednego roku, a tego bym qfa nie chciał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...