Qezal Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Razem z Hansem (współautorem strony) przedstawiam wam nasze najmłodsze dziecko: http://nonameclan.net Jest to nasza strona klanowa. Czekamy na opinie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J0e Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Ja tez jestem fanem Hansa, zawsze biore syna i corke i razem ogladamy screeny z meczow albo filmy z Hansem jak gra, jak przeskakuje barierki albo skacze z balkonow w swoim plaszczu. Lubimy rowniez kutola.. Dzieki ze mozemy z wami byc! Szczesc boze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 No stronka całkiem fajna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 ladny design :) naprawde ladny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*DeAtH* Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 nieżle jestem bratem Lidera waszej dywyzji CoD-a widaiłem waszą strone dużo razy jak coś na niej robił. Fajna muzyka z RvS-a ja mam z Ghost Recone też jest cool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi 007 Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 www.ottar2.neostrada.pl :D Logo opracowane przez Ottara ktore przeraza naszych przeciwnikow =] To ja DmN :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielu Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 www.ottar2.neostrada.pl :D Logo opracowane przez Ottara ktore przeraza naszych przeciwnikow =] To ja DmN :P Na codzień się do tego nie przyznają, ale to jest ich prawdziwa natura :D DeMoN ile fargów tym razem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...