wachowicz Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Czy istnieje jakis sposob zeby zmenijszyc czcionke, ktora jest uzywana do napisow na "guziczkach" programow w pasku zadan ? (bo mam go pionowo (pasek zad.), ale zeby cos bylo widac jakie sa programy uruchomione (na pasku zadan), musi byc on szeroki, a wtedy duza czesc ekranu mi zajmoje. - albo zmniejszyc wielkosc ikonki, albo czcionki na pasku - poradzcie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Jeśli masz XP to robisz tak: :arrow: prawy przycisk myszy na pulpicie :arrow: zakładka Wygląd :arrow: Zaawansowane :arrow: i w następnym okienku masz wiele opcji dotyczących wielkości czcionek, ikon, wygląd okienek i obiektów takich jak pasek zadań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachowicz Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 tiaaa, sek tylko w tym ze przed napsianiem tego posta spedzilem w owych ustawieniach godzine, i za cholere nie moglem znalesc tego ktory odpowiada za romiar czcionki paska zadan - ;P jakies inne pomysly ? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arias Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 kolego WACHOWICZ zmniejszając rozmiar czcionki w tytule okna zmniejszasz rozmiar czcionki w pasku zadań. Zmniejszasz przeca wysokość całego paska i literki tez sa mniejsze. (u mnie działa) a może kolega WACHOWICZ zmienia tylko nie to co potrzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachowicz Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Kolego ARIAS ;P~~ u mnie to nie dziala (Oryginalny XP SP1 eng + kilka latek ;P ) jedyne co sie zwieksza, zwiekszajac rozmiar czcionki w tytule okna to WIELKOSC paska zadana i buttonow na nim ;P czcionka pozostaje bez zmian .... ;P kolega ARIAS ma jeszcze jakiesz inne blyskotliwe rady ? Np jak wplynac na wielkosc osobno czcionki paska zadan i tytulu okna ? moze w rejestrze jakos recznie sie da ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...