killua2 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Nie wiem czy to tu zapytac ale cooz szkodzi . Moze mi ktos powiedziec czemu moje konto poprzednie zniknelo(ten sam nick) , nie ma mnie wsrood bannowiczoow(zreszta i tak nie zrobilem nic by sie tam znalesc) wiec nie rozumiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Nie wiem czy to tu zapytac ale cooz szkodzi 1. szkodzi tyle ze smiecisz forum ... przenosze na 'o serwisie i forum' 2. tamat cos da ? userzy ci pomoga ? trzeba bylo to do jakkiegos admina mailowo lub pw zglosic :/ 3. byly juz podobne przypadki - konta z postami byly do odzyskania (jezeli chodzi o to samo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Zjadło nam kawałek bazy. Wszyscy zainteresowani proszeni są o kontakt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 przedewszykim sa proszeni o NIE rejstrowanie sie ponownie z tym samym nickiem - strasznie utrudnia to odzyskiwanie. Odzyskany -> nowo zarejstrowany dostal sufix 2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 No mnie spotkala dzisiaj przykra niespodzianka... Okazalo sie ze niejaki [M]aRoo nie istnieje, a razem z nim jego posty, obrazki, etc- ponadroczna dzialalnosc na tweak'u :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Może Cię odzyskają :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 MOje zostalo odzyskane pomyslnie :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...