Skocz do zawartości
CTD

karta tv pixelview PlayTV_XP i brak obrazu

Rekomendowane odpowiedzi

kupilem dzis to co wyzej...antene radiowa dolaczona do zestawu podlaczylem i radi ogra az milo...gorzej z tv...probowalem dwo anten pokojowych i nic...raz na chwile jakims cudem zlapalem tvp1 ale to tylko raz...nie wyznaje sie na kartach tv? co moze byc nie tak? anteny sa dobrze podlaczone i sprawdzone na normalnym tv ( dzialaja jakby ktos mial watpliwosci jaki wynik;) )...jakies sugestie? a moze to wina oprogramowania? moze polecacie jakies? hmmm...kurde ile razy cos kupie to spieprze;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odpowiedz jest banalna-miałem to samo

zainstalowaliscie stery do niego przez wykrycie nowego sprzętu????

wyjąc kartę-włożyc ponownie i jak winda zapyta o sterowniki do nowego urządzenia włozyc cd z softem i nic wiecej nie robic

potem zainstalowac xp 1.0 dla xpka i wsjo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znalazlem obraz dsalerem ale bardzo zlej jakosci...tvp1 i tvp2...recznym skanowaniem..moze to wina tego ze antena pokojowa itak blisk okompa(jakies zaklocenia? nie wiem)..kupie normalna antene i ustawie za oknem to sie sprawdzi...btw...sprawdzilem czyjej produkcji jest tuner na karcie...LG:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystkim dziekuje za pomoc, 3 przelozenia karty, 3 rewinstale sterow w 2 wersjach a winnym jest(werble;): uwaga...dupna antena pokojowa(2:P)...no ale jakos chodzi tv...jak bedzie troszke kasy to kupie zwykla antene i bedzie ql:>

PS prolink nigdy sie z instrukcjami nie wysilal i jest kilka kwiatkow , np zamiast "of course" jest "of cause" ...hmmm.... o polskim tlumaczneiu sterow nie wspomne (milosierny jestem:>)...ale za to dwie plytki z dodatkami...no jutro to dokladnie wszystko potestuje:>

dobranoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...