CTD Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 kupilem dzis to co wyzej...antene radiowa dolaczona do zestawu podlaczylem i radi ogra az milo...gorzej z tv...probowalem dwo anten pokojowych i nic...raz na chwile jakims cudem zlapalem tvp1 ale to tylko raz...nie wyznaje sie na kartach tv? co moze byc nie tak? anteny sa dobrze podlaczone i sprawdzone na normalnym tv ( dzialaja jakby ktos mial watpliwosci jaki wynik;) )...jakies sugestie? a moze to wina oprogramowania? moze polecacie jakies? hmmm...kurde ile razy cos kupie to spieprze;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 mam dokladnie to samo u siebie na PlayTV Pro nie potrafię znaleźć obrazu a dodatkowo jak podłączę antenę do tunera to znika mi obraz na drugim telewizorze dodam że mam kupiony rozdzielacz więc wszycho idzie z jednej anteny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 odpowiedz jest banalna-miałem to samo zainstalowaliscie stery do niego przez wykrycie nowego sprzętu???? wyjąc kartę-włożyc ponownie i jak winda zapyta o sterowniki do nowego urządzenia włozyc cd z softem i nic wiecej nie robic potem zainstalowac xp 1.0 dla xpka i wsjo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTD Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 znalazlem obraz dsalerem ale bardzo zlej jakosci...tvp1 i tvp2...recznym skanowaniem..moze to wina tego ze antena pokojowa itak blisk okompa(jakies zaklocenia? nie wiem)..kupie normalna antene i ustawie za oknem to sie sprawdzi...btw...sprawdzilem czyjej produkcji jest tuner na karcie...LG:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 pod xp chodzą tylko te tv xp 1.0 http://www.prolink.pl/sterowniki/tm_driver...rs/PLAY_TV_PRO/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Ja ma pixelwieva i działa bez problemowo skombinuj nowe stery do niej i prubuj a tak btw dobrze skonfigurowałeś program jeśli chodzi o częstotliwości sekam pal itp ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTD Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 wszystkim dziekuje za pomoc, 3 przelozenia karty, 3 rewinstale sterow w 2 wersjach a winnym jest(werble;): uwaga...dupna antena pokojowa(2:P)...no ale jakos chodzi tv...jak bedzie troszke kasy to kupie zwykla antene i bedzie ql:> PS prolink nigdy sie z instrukcjami nie wysilal i jest kilka kwiatkow , np zamiast "of course" jest "of cause" ...hmmm.... o polskim tlumaczneiu sterow nie wspomne (milosierny jestem:>)...ale za to dwie plytki z dodatkami...no jutro to dokladnie wszystko potestuje:> dobranoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...