Skocz do zawartości
Misiu15go

Dobre króćce w poznaniu

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiecie gdzie można dostać króćce w poznaniu najlepiej podobne do tych http://mcs.pc.pl/produkt84.html

Aktualnie posiadam takie

Dołączona grafika

interesują mnie takie jak

Dołączona grafika

lub te z mcs wiem że moge tam kupić ale w sklepie zapłacił bym o kilka zł mniej. Dlatego mam nadzieje że mi pomożecie :wink: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te z Casto nie są zachwycające, żeby nie rzec marne. Na drugiej focie jest moja choinka - kupowana przy Rynku Wildeckim, niestety ich już więcej nie będą mieli :?

qadysz, że ja Cię przepraszam baydzo, gdzie Ty 1/2" stosujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazir: pol cala no co :) moze faktycznie badziestwo ma mala srednice wewn. i moze stawiac duze opory, mam taki trojnik bo go kupilem i bylo juz za pozno :) i na razie jest jestem tydzien po moim pierwszym WC wiec mozna powiedziec ze jestem wielki laik :) ale planuje zrobic maly rezerwuar i takie cos wlasni ebede kupowal, czyli na weze 12/16 jakie mam te krocce kupic?

na pewno wiesz ale pol cala to 12,5mm hihi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

No więc w większości bloków mamy gwint 3/8". Na pewno nie wiesz, ale te oznaczenia (3/8", 1/2", etc.) nijak się mają do realnej średnicy gwintu, hihi. To nie są typowe gwinty calowe, ale gwinty rurowe walcowe.

no wiem o tym ale to ni jak się ma do tematu i nadal nie ma odp na temat jakiegoś sklepu :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

hm poznan to siedziba Bibus-menus generalnego przedstawiciela camozzi w polsce http://www.bimen.com.pl dostaniesz tam dokaldnie takie jak w mcs ( Mate stosooje camozzi )

dzienki ci wielkie mam już adres

BIBUS MENOS Sp. z o.o.

Biuro Handlowe i sklep

ul. Obornicka 227, 60-650 Poznań

to jest to niedługo pojade zobaczyć dzienkuje ci zembol za namiary

jesteś z poznania?

dzienki wielkie :D :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

coz ja mam ogromy rabat :) , ale mysle ze jakies 3-4 zl za sztooke w poznaniu  , napewno polowe taniej niz w mcs

to oczywiście ta cena bez rabatu :D

Taniutko nie napewno pojade i jak wróce napisze posta z ceną a możesz mi przybliżyć ceny szybkozłączek,szybkozłączek wtykanych

a to ten sklep sprzedaje detalicznie czy tylko hurtowo? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

byłem dzisiaj tam w tym sklepie i tam jest wszystko zapłaciłem za 1 króciec 3,8zł są to takie jak w mcs co onich najlepiej świadczy a za szybkozłączke zapłaciłem 6zł wszystko co najmniej o połowe taniej niż w mcs dzienki jeszcze raz zembol i dzienki za pomoc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1) są w Ciastoramach. Na ogrodzie lub obok oraz w częsciach koło pompek plastikowe. i najpopularniejsze jest 1/2" i 3/4" oraz 1";

2) Practikery też mają, plastiki mają lepsze, ale mosiężne droższe niż ciastoramy. Za to cybanty za za grosze (12sztuk za 4,66 do 1/2");

3) każdy sklep z urządzeniami do wysokich ciśnień. Zwykle w każdym miescie jest coś na kształt owego, co ma narzędzia na powietrze i osprzęt do nich. w Wawie jest na Zawiszy, obok sexshopów, w Kraku koło Nowej Huty, ulicy nie znam, w prawo za parkiem z muzeum lotnictwa.

4) serwisy AGD. Musża mieć, czasem da się wybłagać odsprzedanie i nawet nagwintują czasem otworki w miedzi lub plexie;

5) Sklepy netowe, ale nie do WC, tylko materiały ogrodowe i w/w narzedzia na wysokie ciśnienie powietrza. Wysyłkowo taniej niż w Wawie, ja płacę za 1/2" ~3zł +nakrętka kontrująca+tubka nasadzacza (smar dobry) do każdej paczki, ale namiarów nie podam, bo to po znajomości i obiecałem, że nie bedzie detalistów. Chyba, że kupicie 1k sztuk i inne części, minimum za 10k PLN;)

Polecam adresy www.pf.pl i telefon do petsy w poszukiwaniu adresów i telefonów, w okolicy Kraka szukać żółtego telefonu (www.9494.pl).

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

spoko :) , wybor towaru jest mozna naprawde poszalec :)

dokładnie do wyboru do koloru tam jest wszystko i ceny niskie bardzo bym powiedział a jakość wykonania powala na prawde respekt i tobie zembol dziękuje ja i ziomale z poznania na prawde to jest najlepsze miejsce do kupna króćcy w poznaniu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi