Misiu15go Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Nie wiecie gdzie można dostać króćce w poznaniu najlepiej podobne do tych http://mcs.pc.pl/produkt84.html Aktualnie posiadam takie interesują mnie takie jak lub te z mcs wiem że moge tam kupić ale w sklepie zapłacił bym o kilka zł mniej. Dlatego mam nadzieje że mi pomożecie :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIOR Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Ja w sklepie zapłaciłem 3zł mniej jak w MCS, niewidze sensu szukania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Cytat Ja w sklepie zapłaciłem 3zł mniej jak w MCS, niewidze sensu szukania.wiesz co ja widze sens bo ja kupuje dużo tego a na 10 sztukach to 30zł więc dużo i według mnie jest sens Mieszkasz w poznaniu :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadysz Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 ja tez sie podpinam pod to pytanie... greets ps.widzialem podobne w castoramie ale nie pamietam po ile i czy 1/2" byly, w dziale ogrodowym szukaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Te z Casto nie są zachwycające, żeby nie rzec marne. Na drugiej focie jest moja choinka - kupowana przy Rynku Wildeckim, niestety ich już więcej nie będą mieli :? qadysz, że ja Cię przepraszam baydzo, gdzie Ty 1/2" stosujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 te w casto to badziweie nie warto tego kupować ja kupuje w leura merlen i to są te co podałem na focie 1 ten króciec na 2 zdjęciu są króćce nazir-a i niestety już ich tam nie ma gdzie były :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadysz Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 nazir: pol cala no co :) moze faktycznie badziestwo ma mala srednice wewn. i moze stawiac duze opory, mam taki trojnik bo go kupilem i bylo juz za pozno :) i na razie jest jestem tydzien po moim pierwszym WC wiec mozna powiedziec ze jestem wielki laik :) ale planuje zrobic maly rezerwuar i takie cos wlasni ebede kupowal, czyli na weze 12/16 jakie mam te krocce kupic? na pewno wiesz ale pol cala to 12,5mm hihi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 No więc w większości bloków mamy gwint 3/8". Na pewno nie wiesz, ale te oznaczenia (3/8", 1/2", etc.) nijak się mają do realnej średnicy gwintu, hihi. To nie są typowe gwinty calowe, ale gwinty rurowe walcowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadysz Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 no ale ja nie mowilem o gwintach nazir tylko o tych koncowkach, tak cos myslalem ze moglismy sie nie zrozumiec :) peace :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Cytat No więc w większości bloków mamy gwint 3/8". Na pewno nie wiesz, ale te oznaczenia (3/8", 1/2", etc.) nijak się mają do realnej średnicy gwintu, hihi. To nie są typowe gwinty calowe, ale gwinty rurowe walcowe.no wiem o tym ale to ni jak się ma do tematu i nadal nie ma odp na temat jakiegoś sklepu :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadysz Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 sorry za OT... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Cytat sorry za OT...nie ma sprawy tu nie chodzi o ot jak dla mie mozesz se gadać o pogodzie :lol: tylko chkoda że nikt nie zna sklepu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 hm poznan to siedziba Bibus-menus generalnego przedstawiciela camozzi w polsce http://www.bimen.com.pl dostaniesz tam dokaldnie takie jak w mcs ( Mate stosooje camozzi ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Cytat hm poznan to siedziba Bibus-menus generalnego przedstawiciela camozzi w polsce http://www.bimen.com.pl dostaniesz tam dokaldnie takie jak w mcs ( Mate stosooje camozzi )dzienki ci wielkie mam już adres BIBUS MENOS Sp. z o.o. Biuro Handlowe i sklep ul. Obornicka 227, 60-650 Poznań to jest to niedługo pojade zobaczyć dzienkuje ci zembol za namiary jesteś z poznania? dzienki wielkie :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 heh jestem z lodzi ale zawodowo powiazany jestem z bibusem od kilku lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Cytat heh jestem z lodzi ale zawodowo powiazany jestem z bibusem od kilku latto możesz mi powiedzieć jakie ceny tam spotkam poszczegulnych króćcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 coz ja mam ogromy rabat :) , ale mysle ze jakies 3-4 zl za sztooke w poznaniu , napewno polowe taniej niz w mcs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Cytat coz ja mam ogromy rabat :) , ale mysle ze jakies 3-4 zl za sztooke w poznaniu , napewno polowe taniej niz w mcsto oczywiście ta cena bez rabatu :D Taniutko nie napewno pojade i jak wróce napisze posta z ceną a możesz mi przybliżyć ceny szybkozłączek,szybkozłączek wtykanych a to ten sklep sprzedaje detalicznie czy tylko hurtowo? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RinTinTin Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Ja tez bym kupic tylko, ze we Wroclawiu ;) potrzebuje krucce, zaciski metalowe - gdzie dostane cos pozadnego ? Update: O, bibus ma przedstawicielstwo we Wroclawiu, wysle do nich maila czy prowadza sprzedaz detaliczna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 heh sory za ot ale so to jest punktow karty 1 :) , siem mi cos pojawilo a niebardzo wiem so to i za co :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RinTinTin Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Cytat heh sory za ot ale so to jest punktow karty 1 :) , siem mi cos pojawilo a niebardzo wiem so to i za co :) pewnie cos nabroiles ;) spytaj sie moderatora za co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 wszystko masz w profilu oto powód "Wstawienie grafiki rozjeżdżającej layout w 1024" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 jezu taka bzdura:) , czlowiek sie stara :) , Misiu15go dzikei za uswiadomienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Cytat jezu taka bzdura:) , czlowiek sie stara :) , Misiu15go dzikei za uswiadomieniedokładnie zgadzam się z tobą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 byłem dzisiaj tam w tym sklepie i tam jest wszystko zapłaciłem za 1 króciec 3,8zł są to takie jak w mcs co onich najlepiej świadczy a za szybkozłączke zapłaciłem 6zł wszystko co najmniej o połowe taniej niż w mcs dzienki jeszcze raz zembol i dzienki za pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 spoko :) , wybor towaru jest mozna naprawde poszalec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 1) są w Ciastoramach. Na ogrodzie lub obok oraz w częsciach koło pompek plastikowe. i najpopularniejsze jest 1/2" i 3/4" oraz 1"; 2) Practikery też mają, plastiki mają lepsze, ale mosiężne droższe niż ciastoramy. Za to cybanty za za grosze (12sztuk za 4,66 do 1/2"); 3) każdy sklep z urządzeniami do wysokich ciśnień. Zwykle w każdym miescie jest coś na kształt owego, co ma narzędzia na powietrze i osprzęt do nich. w Wawie jest na Zawiszy, obok sexshopów, w Kraku koło Nowej Huty, ulicy nie znam, w prawo za parkiem z muzeum lotnictwa. 4) serwisy AGD. Musża mieć, czasem da się wybłagać odsprzedanie i nawet nagwintują czasem otworki w miedzi lub plexie; 5) Sklepy netowe, ale nie do WC, tylko materiały ogrodowe i w/w narzedzia na wysokie ciśnienie powietrza. Wysyłkowo taniej niż w Wawie, ja płacę za 1/2" ~3zł +nakrętka kontrująca+tubka nasadzacza (smar dobry) do każdej paczki, ale namiarów nie podam, bo to po znajomości i obiecałem, że nie bedzie detalistów. Chyba, że kupicie 1k sztuk i inne części, minimum za 10k PLN;) Polecam adresy www.pf.pl i telefon do petsy w poszukiwaniu adresów i telefonów, w okolicy Kraka szukać żółtego telefonu (www.9494.pl). Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Cytat spoko :) , wybor towaru jest mozna naprawde poszalec :)dokładnie do wyboru do koloru tam jest wszystko i ceny niskie bardzo bym powiedział a jakość wykonania powala na prawde respekt i tobie zembol dziękuje ja i ziomale z poznania na prawde to jest najlepsze miejsce do kupna króćcy w poznaniu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość x_EP Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 W castoramie kupowałem króćce miesiąc temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Cytat W castoramie kupowałem króćce miesiąc temu.za ile pokaż foty pewnie jakiś ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...