yakoob Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Witam jestem na kupnie procka i chce zeby to ju bylo cos mocnego wiec zastanawiam sie nad wyzej podanymi w temacie. Co wy na to którego wybrać który lepiej się będzie kręcił itp. Z góry dzięki za podpowiedzi. :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Który będzie się lepiej kręcił, tego ci nikt nie powie, bo to zależy od konkretnego egzemplarza. Ja bym brał 2600+, a za różnicę w cenie jakiś dobry i cichy cooler. Jeżeli przewidujesz jeszcze 3 opcję, to tu, na forum, jest taki koleś, który sprzedaje ręcznie selekcjonowane procki... i ja poszedłym tą drogą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Kup lepiej BARTA 2500+ tańszy i max OC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Confi_old Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 takze doradzam Bartona 2500, po co masz przeplacac tego sobie podkrecisz na 3200 i po klopocie alepamietaj ze wentyle bede potrzebne:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...