Daniels Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Witam serdecznie Panów specjalistów i Panie, Mam do Was pytanie. Czy znacie może jakiś program, który mógłbym wykorzystać do zakodowania zawartości kodu (php)? Chodzi mi oto, że jak napiszę skrypt w PHP chciałbym aby pewne informacje w nim zostały zachowane (były niezmienne). Zdaję sobie sprawę, że działa to w dwie strony. Chcę ustrzec niektóre aplikacje przed przeciętnymi użytkownikami na ile to jest tylko możliwe. To samo dotyczny skryptów [CGI] Byłbym wdzięczny za odpowiedź. P.s Witam raz jeszcze to moje pierwsze wejście na Tweak.pl mam nadzieję, że spotkam się z miłą obsługą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Hmm... nie rozumiem skąd użytkownicy mają mieć dostęp do tych skryptów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniels Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Chodziło mi o zakodowanie źródła PHP tak aby móc je jednocześnie udostępmniać innym - kodować niektóre ze stron pełnego skryptu. Dowiedziałem się już iż odpowiedź leży na: Zend Encoder http://sourceguardian.com/ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...