Mateoosh Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Zanim walne z mobo do serwisu chciałbym przeczytać wasze opinie. A więc: ma problem z USB, (zresztą nie pierwszy) jeden port nie działa, sprawdzałem na trzech urządzeniach (mysz, dżojstik i skaner), na drugim jest wszysyko w porządku, urządzenia działają poprawnie i żadne dziwne rzeczy się nie dzieją. Myślę że to wina płyty. (może mi wymienią w serwisie na nowszą :mrgreen: ) Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Jak jest z nią wszystko ok (tzn. zero łączonych kabelków, rezystorów, vmodów, zadrapać, śladów modyfikacji to wal natychmiast do serwisu i nie pytaj! A nowszej ci nie dadzą, będziesz musiał na tą czekać aż sprowadzą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Jak jest z nią wszystko ok (tzn. zero łączonych kabelków, rezystorów, vmodów, zadrapać, śladów modyfikacji Jest z nią wszystko ok.A nowszej ci nie dadzą, będziesz musiał na tą czekać aż sprowadzą. Nie kracz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 A w BIOSie masz na pewno wlaczony? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 A w BIOSie masz na pewno wlaczony?Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 wszystko zalezy od serwisu: 1. przynosisz na reklamacji płyte której już nie ma w hurtowni to dadzą inna lub (cash-b.rzadko :)) 2. możesz się dodgadac , dopłacic i <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> inna (ja tak kiedys zrobiłem, zamienilem ECS na ACORPA :lol: ) Jedyne wyjscie aby się przekonac to pójśc do nich i pogadać.. P.S. u mnie padl serial :( ale wyłaczyłem go w biosie i korzystam z drugiego; odbiornik podczerwieni) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Myślicie że to może być problem z przerwaniami?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...