exorcist Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Siemako mam pytanie czym moge wczyścić sobie okienko w obudowie bo proobowalem "standarrdowymi środkami dospenymi na rynu, czyli do mycia okien i woda kolońską :P ale została taka mgielka na powierzchni niczym smuga i nie wiem czym moge to zczyścić aby była pięknie przezroczysta :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Nie qpuj najtańszych płynów! Płyny ludwika są dobre po przetarciu tym płynem wytrzyj suchą bawełnianą szmatką do sucha! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 ja swoja czyszcze takim srodkiem E5 Srodek czyszczacy do ekranow i filtrow szklanych, ktory dostalem od znajomej. spryskuje okno i przecieram sucha szmatka.. i styknie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 JA preferuje na sucho czyli Irka (czy jak to badziwei sie nazywa) i z rogow kurz ktory zebralem irka zdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e sprezonym powietrzem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eVs Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 to badziewie to ircha :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 ta smuga to chyba dlatego ze niedokladnie starles, musisz troszke wypolerowac szybke ;] ja uzywam plynu do mycia szyb Clin ;] kurz sie nie ima i jest pieknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...