Shim Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Powiem szczerze, przydałoby się qpić takowego, tylko jak? GRAL widze, że ma only 1.0 wersje. W prawie żadnym z poznańskich sklepów nie można się niczego doszukać... a czas leci. 1. Skąd tą płytke zassać ... ( rev.1.1 ) 2. Przydałoby się przyczaić czy obsugiwałaby ona nowe 0.13'tki ( w ostanim biosie, są jakieś pobrzękiwania... ) ... oj ciężko mi na tym iC333... :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Powiem szczerze, przydałoby się qpić takowego, tylko jak? GRAL widze, że ma only 1.0 wersje. W prawie żadnym z poznańskich sklepów nie można się niczego doszukać... a czas leci. 1. Skąd tą płytke zassać ... ( rev.1.1 ) 2. Przydałoby się przyczaić czy obsugiwałaby ona nowe 0.13'tki ( w ostanim biosie, są jakieś pobrzękiwania... ) ... oj ciężko mi na tym iC333... :x Poczekaj troche na wersję 1.1, bo 1.0 to... nieważne :) a 0.13 mikrometra obsługują nawet płytki z KT133A :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 O, tutaj masz nawet recenzje wersji 1.0 :) http://www.slota.com/reviews/epox/8k3a+/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Najlepsze z tego wszystkiego jest to, że na oficjalnej "europejskiej" stronie EpoXa, ta płyta jest "Not Released yet"... :D PS. A Arkua 6228 już czeka.... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evil_one Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 O, tutaj masz nawet recenzje wersji 1.0 :) http://www.slota.com/reviews/epox/8k3a+/ to jest 0.0 :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 to jest 0.0 :> ROTFL, faktycznie - tutaj widać :)) http://www.slota.com/reviews/epox/8k3a+/slots.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 http://www.ocworkbench.com/2002/2themax/8k...3a+/8k3a+p1.htm http://www.ocworkbench.com/2002/epox/8k3a+/8k3a+p1.htm ta pierwsza to jest ! chyba ! 1.0, obadajcie uważnie screena. (no i wyniki) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 A moze nie EpoXa a solteka :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 A moze nie EpoXa a solteka :twisted: Mam DRV5, dzisiaj będe recenzje pisał, ino pod prysznic skocze :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Hmm, Soltek jest dobry (podobno), tani (napewno) i ładny (biskupi fiolet :) ). I sam się podkręca :). Ale jak już tyle czekałem za tym EpoXem to jeszcze poczekam... A jak go już dostane - to uuuuugh.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zycze szczescia i rzebys sie nie zawiodl ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Ja nie polecam DRV5 bo bardzooooo trudno jest osiagnac na nim FSB powyzej 160mhz to prawie nie mozliwe. Jak ci sie spieszy z kobo to kup 8KHA+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Spox. Kupiłbym 8KHA+, ale ja bez dodatkowego kontrolera IDE nie ujade... (3 dyski, DVD, CDRRW)... Zobaczymy jak to z tym 8K3A+ będzie, tydzień w tą, tydzień w tamtą... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 > Ja nie polecam DRV5 bo bardzooooo trudno jest osiagnac na nim FSB powyzej 160mhz to prawie nie mozliwe. Jak ci sie spieszy z kobo to kup 8KHA+ Nie chce mi się wiele razy tego pisać... Soltek DRV2 i FSB 175 to mało ? DRV5 nie miałem, więc się nie wypowiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Z recenzji: > I used the usual components in testing of the 8K3A+. I experienced no noticeable compatibility problems. ROTFL ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 RADEK ale DRV2 to zupelnie inna mobo niz DRV5!!! . Acha i jeszcze jedno to 175mhz FSB to sie osiga na specjalnym biosie bodajze K4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 ROTFL ^^ Naucz się cytować, wierzę że potrafisz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Na "specjalnym" biosie dostępnym na Soltek.de i na Soltek.com.tw -_- BIOS K35 to była pomyłka ... 155 FSB i kupa =/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 ROTFL ^^ Naucz się cytować, wierzę że potrafisz :) Spox -_- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Spox -_- Ale wycinaj :) Bo podwójne cytowanie też mija się z celem :))) ehh, zawiodłem się na tobie :PP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Ale wycinaj :) Bo podwójne cytowanie też mija się z celem :))) ehh, zawiodłem się na tobie :PP Zzepiasz się :D Chyba juz jest OK :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zzepiasz się :D Chyba juz jest OK :-P No jasne że się czepiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Lisek, a sprawdzałeś ten nowy BIOS do 8K3A? (2328) Zmienia on coś/poprawia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Proponuje zorganizować wielką akcję propagandową typu: "My chcemy Epoxa 8K3A/+ rev1.1 !!!" :D punkty programu: - głodówki ( z dozwolonym piciem 8) - publiczne pochody ( po piciu ) - manifestacje ( po większym piciu 8) - ingerencje prasowe - akcje typu "oddamy Osame za rev1.1" - publiczne dewastacje x86... PS. i ostatecznie najazd na państwa zachodniej europy za to, że nie chcą wysyłać sprzętu do Polski. (ile razy juz widziałem special offertsy z napisami you mieszkasz in poland so get lost )... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larus Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Ale wycinaj :) Bo podwójne cytowanie też mija się z celem :))) ehh, zawiodłem się na tobie :PPTo przerob to forum, bo to reczne ciecie cytatow naprawde jest niewygodne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...