ducat Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Kupiłem niedawno słuchawki, (takie niemarkowe za 30 zeta ok - niejestem audiofilem wystarczy ze gra), i rzecz dziwna pierwszy raz podpinałem je do kompa w pracy //dzwięk zintegrowny AC'97 płyta na chipie via kt 400// i było ok. Później przyszła pora wyprubować je w domciu na gierkach (po to je kupiłem zeby w nocy domowników nie wko.orwiac - ups), wdomciu mam płytke na SIS 635 dzwiek zintegrowany AC'97 SIS7012. I problem polega na tym ze prawie nic niesłychać, tzn jak na maxa podkręce to coś tam słychać. Kupiłem rozdwojnik zeby podpiać jednocześnie głośniki i słuchawki i ... po podpieciu słuchawek głośniki też się tak sciszają, odpinam słuchawki i ok. Niemam pojącia jak to rozwiązać, nowych raczej kupowł niebęde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Masz pasywne wyjscie karty dzwiekowej. 1.Zbudowac wzmacniacz sluchawkowy 2.Podlaczyc sluchawki do glosnikow komputerowym z wbudowanym wejsciem sluchawkowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Albo (jeżeli rzeczwiście nie obchodzi cię jakość dźwięku i jeżeli masz głośniki bez wyjścia słuchawkowego) jak masz głośniki z subem, to zrób przejsciówkę 2xchinch-minijack i podpinasz to cudo pod wyjścia dla satelitek a do wejscia mjack słuchawki. Dźwięk stąd jest okropny :D ale pograc mozna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...