Elektron Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Heja... ostatnio jaki nie zainstaluje program p2p ( kazaa, imesh, itp ), to co sie dzieje z nim nie tak... , gdy klikam na plik ktory chce zassac, to pokazuje sie w oknie ściągania ale się nie ściąga, zebym nie wiem jaki plik poprostu byle jaki to nie ściąga się :? czym to moze byc spowodowane?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Jezeli masz neo to dziwne :? Jezeli macie siec na osiedlu to moze twoj admin zablokowal p2p, tak jest w moim przypadku. Pliki wyszukuje a gdy daje na sciaganie pisze "Brak zrodla" ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Ja mam Neo + a wlasnie jak daje na ściaganie pliku to wyswietla sie ze nie ma żródla lub caly czas connectinguje sie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Firewall? (zwany tez zapora polaczenia internetowego w Windows XP, jest bodajrze domyslnie wlaczony) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Wlasnie o to chodzi ze to mam wylaczone .... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...