djjaku Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Witam poszukuje programu do edycji wideo, ale musi miec koniecznie taka opcje blue screen zebym mogl nalozyc na siebie 2 obrazy i w jednym ustawic np przezroczyste tlo. Cena nie gra roli program pilnie potrzebny. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 adobe premiere.. 6.. lub lepeij puźniejszy.. którego nie mam niestety... jeszcze >:] lux program... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 dobra mam demko tego adobe premiera 7, czy moglby ktos wyjasnic mi tak po prostu jak sie robi tego blue boxa, albo dac linki do jakichs tutoriali?? pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...