fenriz Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 klikłem kurna , paczę a tu taki zonk http://konradzik.inter.net.pl/pliki/1a.jpg osochozi kurna :lol: :lol: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 bozupabyłazasłona :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 :P :P :P "1019 x 327 pikseli" 4. Nie umieszczaj w postach dużych obrazków lub długich linków, powodujących "rozjeżdżanie" się forum. Maksymalna szerokość wstawianych obrazków to 650 pikseli, Ciekawszy jest ten komunikat: Powered by phpBB 2.0.6 © 2001 phpBB Group... ale na niego jakoś nikt nie zwrócił uwagi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 złoślifcy :lol:tutej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 bozupabyłazasłona :>boprzyprawabyłzasłona :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 ej no reed - specjalnie przyciąłem obrazek zeby nie rozłaziła sie strona :? :? :? wiec czemu punkta dostałem ? :lol: :lol: ale OK kłocic sie nie bede :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 ej no reed - specjalnie przyciąłem obrazek zeby nie rozłaziła sie strona :? :? :? wiec czemu punkta dostałem ? :lol: :lol: ale OK kłocic sie nie bede :wink: :wink: Sorrki, nie każdy ma 21" monitor. Looknij jakie maxymalne wymiary może posiadać obrazek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 [ot] a czemu juz nie ma tej bety od marco? widzialem ze tam kazda strona byla jako html? w przegladarce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 i dodam kolejny od siebie: hpBB : Critical Error Error doing DB query userdata row fetchDEBUG MODESQL Error : 2013 Lost connection to MySQL server during querySELECT u.*, s.* FROM phpbb_sessions s, phpbb_users u WHERE s.session_id = '1cb5c12e6701ebfc59922f0a28b45814' AND u.user_id = s.session_user_idLine : 250File : /usr/home/tweak/www/forum/includes/sessions.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 tia .. na stornie glownej forum a w dzialy mozna bylo wlazic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 phpBB : Critical Error Error clearing sessions tableDEBUG MODESQL Error : 1034 Incorrect key file for table: 'phpbb_sessions'. Try to repair itDELETE FROM phpbb_sessions WHERE session_time < 1095945065 AND session_id <> 'bd98f5975dd41cecf65402ce20beac2d'Line : 305File : /usr/home/tweak/www/forum/includes/sessions.php do administracji: prosil bym o zajecie sie w koncu tym problemem; te ciagle pojawiajace sie bledy nie swiadcza najlepiej o waszej pracy; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 phpBB : Critical Error Error clearing sessions tableDEBUG MODESQL Error : 1034 Incorrect key file for table: 'phpbb_sessions'. Try to repair itDELETE FROM phpbb_sessions WHERE session_time < 1095945065 AND session_id <> 'bd98f5975dd41cecf65402ce20beac2d'Line : 305File : /usr/home/tweak/www/forum/includes/sessions.php do administracji: prosil bym o zajecie sie w koncu tym problemem; te ciagle pojawiajace sie bledy nie swiadcza najlepiej o waszej pracy; Co się dzieje :?: Mi tez to wyskakuje :!: Częściej wyskakuje ten błąd niż się strony poprawnie ładuja :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 tez to mialem dzis apre razy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 ja tez sie do tego dopisuje :/ wogole forum dziala cos slabo ostatnimy czasy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 ja tez sie do tego dopisuje :/ wogole forum dziala cos slabo ostatnimy czasy... Ano staramy sie jak mozemy -dzisiaj byl tzw massive upgrade ;) Z tym ze wiadomo ze to tylko kosmetyka co mozemy poradzic ze 2 GB ramu to 2 razy zamalo a 4 kosci 1 GB ECC z certyfikatem Intela kosztuja tyle co roczne obroty tweak'a ;) zasponsorzysz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 no ja wiem ;) dlatego nie krzycze ze ZROBCIE COS Z TYM, tylko mowie ze spokojem, ze psuje sie coraz mocniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 a mozie by tak wprowadzic sztywne ograniczenia pasma dla gości (nie wiem czy sie da :?: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 a mozie by tak wprowadzic sztywne ograniczenia pasma dla gości (nie wiem czy sie da :?: )po co? chcesz zeby Ci sie ladowalo po pol godziny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 a mozie by tak wprowadzic sztywne ograniczenia pasma dla gości (nie wiem czy sie da :?: )po co? chcesz zeby Ci sie ladowalo po pol godziny? Gość to osoba niezarejestrowana na forum i lepiej chyba bedzie jeśli to userzy tweaka mieliby priorytet :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Powiem tylko, że organizowanie nowego serwera jest w zaawansowanej fazie. I proszę o cierpliwosć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 o dzieki Ci lisku :twisted: @fenriz: no tak, nie pomyslalem, OLAC GOSCI ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...