macmet Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 mam problem wyłozył mi sie system :( i aby nie stracić danych zainstalowałem win xp pro na innej partycji i teraz nie moge z document & settings otworzyc pulpitu:( moja zona miala haslo na swojego usera a ja nie i mojego tez nie otwiera stary win byl zainstalowany na ntfsie jak dostac sie do starego pulpitu ? moze ktos wie ?? -pliss pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Wejdz do recovery consol na starym systemie zaloguj sie i kopiuj na druga partycje ( ale nigdy tak nie robilem ) Druga opcja to szybkie formatownie dysku (bron boze gruntowe ) , a potem program ktory odzyskuje dane po formatowaniu . Tylko fomatowanie i odzyskiwanie robisz bez restartu kompa ( tego tez nigdy nie praktykowalem wiec ryzykujesz sam ) . Ogolnie to moze sa inne metody i ktos inny pomoze , mi tylko to przyszlo do glowy :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Szyfrowałeś ten folder? Jezeli nie to nadanie sobie odpowiednich uprawnień aby dostać się do folderu to zaden problem. Było kilka tematów o tym na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macmet Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 nieee nic nie szyfrowałem nie wiem dlaczego nie moge sie do niego dostać :(( narazie zobacze ta 1-sza opcje ale moze ktośmajakiś plan ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=80681 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...