Gość Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 no to tak :) AMD Athlon 2000 XP + Asus A7V333 256 DDR RAM PC266 MSI GF4Ti4200 64 mb DDR TV-OUT + DVI Seagate Barracuda 4 60 GB + nowa obudowa i chlodzenie za caly zestaw daje 2650 zl jedynie sie troche zastanawiem nad plyta glowna jaka wybralem :/ podobno lubi troche padac :D mam jeszcze do wyboru MSI KT3 Ultra Kt333 i jeszcze kilka ECS i Epox 8k3A KT 300 ale da sie wysztko sprowadzic :PP prosze o komentarze na temat tego zestawu .. thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURTUS Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 no to tak :) AMD Athlon 2000 XP + Asus A7V333 256 DDR RAM PC266 MSI GF4Ti4200 64 mb DDR TV-OUT + DVI Seagate Barracuda 4 60 GB + nowa obudowa i chlodzenie za caly zestaw daje 2650 zl jedynie sie troche zastanawiem nad plyta glowna jaka wybralem :/ podobno lubi troche padac :D mam jeszcze do wyboru MSI KT3 Ultra Kt333 i jeszcze kilka ECS i Epox 8k3A KT 300 ale da sie wysztko sprowadzic :PP prosze o komentarze na temat tego zestawu .. thx Plytka jest jak najbardziej oki,tylko niewiem czemu zdecydowales sie na barakude ?? chodzi ci o wydajnosc/predkosc ?? czy przedewszystkim o cisze?? jezeli moge zaproponowac to bierz maxtora 740dx jak chcesz cisze to poszukaj modelu olejowego super cichy i super wydajny :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 jedynie sie troche zastanawiem nad plyta glowna jaka wybralem :/ podobno lubi troche padac :D mam jeszcze do wyboru MSI KT3 Ultra Kt333 i jeszcze kilka ECS i Epox 8k3A KT 300 ale da sie wysztko sprowadzic :PPWszystko jest jak najbardziej OK. Płyty broń boże nie zmieniaj, bo to jedna z lepszych... DDR333 nie ma sensu brać, bo to nie da dużego przyrostu wydajności. Ja co prawda zmieniłbym GeForce4 Ti4200 na jakiegoś Radeon'a 8500 :P Ale Ty nie musisz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 plyta glowna ? zuc okiem na najnowszy test Chaintecha na ttp://www.frazpc.pl/, dla mnie ta plyta to rewelacja, to wyposarzenie i bardzo przychylna cena jezeli szukasz recek o plytach to polecam adres www.mbreview.com, znajdziesz tam mase linkow do testow ulozonych wedlud producenrow plyt polecam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molo Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Barracuda 4 jest bardzo cicha i wystarczajaco wydajna A co do konfigu... to do gier starczy jeszcze na dlugo, a do innych rzeczy na jeszcze dluzej :) pozdrawiam!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Zestwik jak najbardziej spox :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Co do ASUSA to miałem z nim ostatnio dziwne przejścia. Nie patrząc na nic zawsze dawal napięcie wyższe niż mu sie ustawiło, ba nawet nie reagowal na zmiane ustawień. Ciągle 1.8V i ani rusz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 1.qp firmowe pamieci 2.qp firmowa bude 3.zroob wc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 ja tego asusa nigdy bym nie kupił przez mojełapki przeszły 2 egzemplarze i zgroza-nigdy wiecej asusa ale może to były te z walniętej serii która akurat rzucili do Polski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Pamięć jakaś słaba.... kup co najmniej PC333, a najlepiej Samsungi albo Nanya'e ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 no to tak :) AMD Athlon 2000 XP + Asus A7V333 256 DDR RAM PC266 MSI GF4Ti4200 64 mb DDR TV-OUT + DVI Seagate Barracuda 4 60 GB + nowa obudowa i chlodzenie za caly zestaw daje 2650 zl jedynie sie troche zastanawiem nad plyta glowna jaka wybralem :/ podobno lubi troche padac :D mam jeszcze do wyboru MSI KT3 Ultra Kt333 i jeszcze kilka ECS i Epox 8k3A KT 300 ale da sie wysztko sprowadzic :PP prosze o komentarze na temat tego zestawu .. thx 12 na 10 punktów za wybór grafy. w tej chwili najlepszy wybór. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Wszystko jest jak najbardziej w porzadku , mobo nie zmieniaj bo jest naprawde swietna , jedene co jeszcze moge dodac to zastanow sie nad Radeonem 8500 . I wazne kup dobra zasilke . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Jeśli chodzi o dysk -> opieralem sie przy wyboze na opiniach moich kolegow z klasy :) jeden ma SB4 80 GB a 2 ma SB4 60 GB i jak bylem u nich to swietnie wszystko chdzilo aa dysku nie bylo slychac i to mnie wlasnie przekonalo co do dyskow Maxtor to nie mam pojecia o nich :/ nie pracowalem na kompie z takim HDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Wybór trafny, z podanych mobo, to Asus wydaje mi się najlepszym wyjściem. Pamięci możesz dać 333, skoro już masz płytę, która je obsługuje, to czemu nie zaszaleć, zwłaszcza, ze róznica w cenie jest naprawdę MINIMALNA!!!! Grafa świetna, proc i reszta też. Dobry wybór. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Jeśli chodzi o dysk -> opieralem sie przy wyboze na opiniach moich kolegow z klasy :) jeden ma SB4 80 GB a 2 ma SB4 60 GB i jak bylem u nich to swietnie wszystko chdzilo aa dysku nie bylo slychac i to mnie wlasnie przekonalo co do dyskow Maxtor to nie mam pojecia o nich :/ nie pracowalem na kompie z takim HDD Ja sie dolaczam do opini twoich kolegow , ale jest jedno ale!!!!! jest dysk Caviara z 8MB cachem i on jest szybszy od B4 jednak juz go slychac troche , wiec jezeli nie zalezy tobie na idealnej ciszy to bierz WD ( naprawde dobry dysk ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Bardzo dobry wybór nic nie zmieniaj wal szybko do sklepu !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 a podobno a7v333 nie ma regulacji napiecia 8O :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Jeśli chodzi o dysk -> opieralem sie przy wyboze na opiniach moich kolegow z klasy :) jeden ma SB4 80 GB a 2 ma SB4 60 GB i jak bylem u nich to swietnie wszystko chdzilo aa dysku nie bylo slychac i to mnie wlasnie przekonalo co do dyskow Maxtor to nie mam pojecia o nich :/ nie pracowalem na kompie z takim HDD Ja sie dolaczam do opini twoich kolegow , ale jest jedno ale!!!!! jest dysk Caviara z 8MB cachem i on jest szybszy od B4 jednak juz go slychac troche , wiec jezeli nie zalezy tobie na idealnej ciszy to bierz WD ( naprawde dobry dysk ) popieram :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 a podobno a7v333 nie ma regulacji napiecia 8O :?To chyba jesteś w błędzie: http://www.amd3d.com/review/a7v333/install.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plantator Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 A gdzie monitor??? :?: Nawet najlepsza karta graficzna + byle jaki monitor = max ciśnienie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Ooo, dokładnie. To rzecz, którą ciężko pojąć niektórym moim kumplom... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 no zamowilem :D zmienilem tylko RAM zz PC266 na PC333 :) terazz tylko dotrwac do czwartku ! 8O 8O ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...