Draks_Maxim Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 siema mam ten sprzed z opis i czy jest sens przerzucenia sie na p4 2.4ghz ????? ale z plyta msi 6567 max 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo77 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 a po co ? lepiej za ta kase daj sobie wiecej pamieci, czy lepsza grafike. Masz przeciez bardzo podobny sprzet do P4 2.4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draks_Maxim Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 no wlasnie sie zastanawiel m czyli polecasz wiecej ramku ?;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo77 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 dokladnie - przeciez wymiana AMD na Intala pociaga za soba wymiane mobo, procka i pewnie coolera - to najmarniej liczac pewnie z 1000 zl a efekt bedzie podobny jezeli nie gorszy do tego co masz teraz. za taka kase masz dodatkowe 512 mb pamieci i jezeli sprzedaz stara grafe to moze styknie jeszcze na radka9800pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draks_Maxim Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 zastanowai sie nad ramkami ale grafy lepszej nie potrzebuje ta mi wystarczajaco wystarcza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo77 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 jezeli koniecznie chcesz juz zmieniac platforme na intela to jedynie na P4 3.2 GHz - wtedy odczujesz roznice. Ale jezeli ja bylbym na twoim miejscu to jedyne co bym zrobil to dolozyl pamieci zeby w sumie bylo 1 GHz a moze nawet 1.5 GHz. za reszte kasy kup sobie - no nie wiem - np: nagrywarke dvd - naprawde to boski sprzet czy dodatkowy HDD. PS: Podsumowujac - zmiana bartka 2500+ na P4 2.4 GHz nie ma najmniejszego sensu, jak juz to na P4 3.2 GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draks_Maxim Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 oka dzieki kupie ramki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...