Skocz do zawartości
tomek23

Mam Problem Z Radeonem 9250 256mb

Rekomendowane odpowiedzi

No wiesz QUan, jak chcesz grac w najnowsze gierki z nie wiadomo jaka rozdzielczoscia, i super detalami to nie dzif sie ze cos ci bedzie prrzycinało na karcie za 300 zł!! Ja mam fx 5200 Ultimate i nienarzekam!

na 9550 możne na Medium luksusowo pograć...

PS. Ja narzekam bo na słabsza karte bym się z mocniejszej nie przeniósł... jakbyś miał na tydzień R9700 to bys tez narzekał na swoją... po powrocie do niej...

PS. nawet ja nie gram z najwiekszą rozdzielczością... ale najwazniejsze dla mnie są detale, nie rozdzielczość...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niektorzy graja na 64bitowym mx 440 i majac 256 ramu spokojnie ciesza sie pelna plynnoscia np w farcry. detale minimalne (na max chodzi tak samo szybko:] ale jest brzydziej bo nie ma obslugi dx8 i wszystko biale) wiec do grania w najnowsze gierki naprawde nie wiele trzeba. a farcry i tak jest nudny i tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie macie nic konkretnego do napisania to dajcie sobie spokój, gość kupił i kropka.

Onio skąd wiesz, że to 64bit?

Logan"]niektorzy graja na 64bitowym mx 440 i majac 256 ramu spokojnie ciesza sie pelna plynnoscia np w farcry. detale minimalne (na max chodzi tak samo szybko

A to ciekawe... Far Cry+256Ram+max detale i pełna płynność.... jakoś Ci nie wierzę...

można i tak ale wtedy nowe gry niczym nie różnią się od starych.

tomek23 co to znaczy fatalnie chodzi - podaj przykłady, wyniki testów.

Jak wymieniałeś tę kartę? Opisz dokładnie bo nie wystarczy wyjąć starą włożyć nową i grać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kupuj broń Boże Radka 9550. To taki sam szajs jak 9250. I co wy za głupoty gadacie, że na karcie do 300 zeta nie można w nic grać ?? Ja mam Radka 9200 64MB/128bit i wszystko popina na prawie full tj. 1024x768x32 bit. Nie ma gry (może Doom3) która by mi nie poszła na takiej res.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) Nie ma gry (może Doom3) która by mi nie poszła na takiej res.

...a FARCRY? a CoD:UO? a... The Sims2?...

RBRally?... to wszystko Ci chodzi na MAX ustawieniach w tej rozdzialce? ;)

Bo mi np. nie... wiec to naprawde ciekawe ;)

EDIT: Zapominam, ze dla niektorych 5fps w grze mozna nazwac, ze "gra chodzi" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi