Skocz do zawartości
yakoob

MSI K7n2 delta ILSR Opinie......

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Mam poważny problem. Mam płytkę MSI jak w opisie. I procka athlona 2000+(thorton)poszedł na 188*12,5 wczesniej ugotowalem BIOS po zmianie ze 133-190 ale wtedy nie wiedziałem za dużo o o/c. Płyta wróciła z serwisu no i poszła na 188*12.5 (1,8V-max)było wszystko pięknie ładnie do momentu jak chciałem podkręcić moje kingstony PC3200 zmienilem timingi z 8,3,3,3 na 6,2,2,2 i płyta umarła. Znowu pojechała na serwis i włąśnie czekam aż wróci. Uwielbiam się bawić w o/c i mam pytanie czy ta płyta to zniesie czy może zmienić na coś innego ale co??A może wystarczy nowy BIOS wrzócić??!!proszę o pomoc!!!!!?????

Z góry wielkie dzięki..... :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

No wiesz stary komp nie startuje po resecie biosu dalej to samo wyciagnalem baterie na cala noc i dalej to samo wiec pojechala na serwis znowu....i czekam i mysle co dalej?????

Plyta ci nie zdechla.. Msi tak ma.. ten model przynjmaniej - ja robie tak - sworka na clear cmos - zworka przy procku na fail safe - odlaczam zasilacz - potem z porotem wszytsko do kupy i plytka wstaje. pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...