007 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 potrzebuje jakiegos konwertera czy jak to tam sie psize zeby z pliku wma zrobic mp4 zna ktos taki program ?? potrzebuje bo chche sobie wgarc filmik do telefonu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 wma i mp4 to filmy??? . Ogolnie to opcja szukaj ( bo to bylo setki razy ) , i popraw to co napisales w pierwszym poscie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Advanced WMA Workshop. wskazówka:google.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 wma - windows media AUDIO z tego co mi sie wydaje... wmv to VIDEUO :lol: ale moge sie mylic (nie sprawdziłem) pozatym do konwersji słuzy kazdy program, który potrafi otworzyć i ZAPISAĆ plik video. to jest kwestia kodeków w systemie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 sory tak chodzilo o wmv chche to zrobic do mp4 ;p kazdy filmik jaki mam nagrany na komorce jest w formacie mp4 kurde ale wy mnie denerwujecie z tym szukaj bylo ...... jak bylo mistrzu to znajdz mi to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 MPEG-4 Structured Audio (MP4 Structured Audio) Jak widzisz mp4 to wedlugo mnie format audio a nie video (stad te problemy ) . Chyba ze w komorkach jest mp4 do video ( jak tak to sorka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...