andrzej_ka Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) a tak przy okazji andrzej_ka: czy ja dobrze widze na zdjęciu ze masz tasme do papieru na kablach?? :D :-P @Andiv masz sokoli wzrok hehe. Oznaczałem sobie kabelki przy zmianie mobo i tak mi zostało :lol2: Edytowane 8 Stycznia 2006 przez andrzej_ka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Bo ja wiem czy lepsze ;) Na takiego pentagrama dajesz jakiegoś wyjca 40x40 na 7V też bedzie gitez ;) u mnie odpada XC bo mam dwie karty rozszerzeń... Lepiej na grafe byś to założył :P Twoja kasa laduj w co chcesz, ale nie sadze zeby 40/7V byla cichsza i wydajniejsza od 80/5V btw ten pent byl na grafie ale padla - nie bylo sensu zeby sie kurzyl wiec zostal poddany eksperymentowi ale jak brzydko wygląda niebieski, a żółty się komponuje z plastykami na mobo :D :P Estetyk sie znalazl :) to nie ma sie podobac tylko spelniac swoja funkcje a ze akurat jest niebieskie to zazalenie do producenta mozesz zlozyc :> zalman na mostek tez jest niebieski :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 ale jak brzydko wygląda niebieski, a żółty się komponuje z plastykami na mobo :D :P eee tam - niebieski właśnie świetnie sie komponuje z żółtą mobo :-) a Pentagram spoko- jak będzie za 15zł tak jak Zalman to pogadamy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel.agh Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Hej, czy ktos z Was testował na tej płycie kosci 2x512MB bh5 utt twinmosa? Z tego co widze to hynixy niektórym smigają bardzo ładnie, podobnie 2x256MB bh5. Jeżeli moje kosci załóżmy potrafią 240MHz 2-2-2-5 1T to czy teoretycznie pójdą tyle na tej płycie, przede wszystkim chodzi mi o 1T. Jeszcze jedno pytanko- wczesniej w topiku była mowa że ta płyta ciagnie vdimm z raila 3,3V, teraz po wyjsciu biosu z 4V widac że jednak nie, w takim razie ciągnie z 5V? Można na dłuższa mete jechac z vdimm ~3,6V? Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andiw Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Hmmm……Nie wiem nigdy nie bawiłem się tymi kościami, ale każdego dnia płyta dfi mnie mile zaskakuje. Znając wyczyny ludzi mających ta płyte to pewnie możesz spodziewać się takich ustawien dla ramu :P Ale zagwarantować Ci tego niestety nie mogę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnson Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Hej, czy ktos z Was testował na tej płycie kosci 2x512MB bh5 utt twinmosa? Z tego co widze to hynixy niektórym smigają bardzo ładnie, podobnie 2x256MB bh5. Jeżeli moje kosci załóżmy potrafią 240MHz 2-2-2-5 1T to czy teoretycznie pójdą tyle na tej płycie, przede wszystkim chodzi mi o 1T. Jeszcze jedno pytanko- wczesniej w topiku była mowa że ta płyta ciagnie vdimm z raila 3,3V, teraz po wyjsciu biosu z 4V widac że jednak nie, w takim razie ciągnie z 5V? Można na dłuższa mete jechac z vdimm ~3,6V? Pozdro. To ze w biosie jest 4v nie znaczy ze ciagnie z linii 5v, ciagnie z linii 3.3v, biosy z vmem 4v sa dostepne juz bardzo dlugo, w sieci sa mody dla tej plytki aby napiecie dla ramu szlo z linii +5v niemniej nie sa ani latwe ani czyste w wykonaniu, jest sporo lutowania (przynajmniej jak dla mnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) Hej, czy ktos z Was testował na tej płycie kosci 2x512MB bh5 utt twinmosa? Z tego co widze to hynixy niektórym smigają bardzo ładnie, podobnie 2x256MB bh5. Jeżeli moje kosci załóżmy potrafią 240MHz 2-2-2-5 1T to czy teoretycznie pójdą tyle na tej płycie, przede wszystkim chodzi mi o 1T. Jeszcze jedno pytanko- wczesniej w topiku była mowa że ta płyta ciagnie vdimm z raila 3,3V, teraz po wyjsciu biosu z 4V widac że jednak nie, w takim razie ciągnie z 5V? Można na dłuższa mete jechac z vdimm ~3,6V? Pozdro. A dlaczego mają nie póść ;) jeżeli zapewnisz im takie samo dovoltowanie jak na danej kofiguracji gdzie zrobiły 240 to nie widzę żadnego problemu ;] Moje 2x256 UTT CH-5 latają 245MHz 2-2-2-5 1T 3,1V ;) PS widzę, żę rozkręciłem trochę topic pentagramem i lepiej wyglądajacym żółtym zalmanem :P :lol: Edytowane 10 Stycznia 2006 przez Dejot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 nawet lepiej.na dfi masz wszystkie alphy do ustawienia wiec jest nawet spore prawdopodobienstwo ze pamieci beda smigac lepiej niz na innym sprzecie.warto zalozyc radiator na mosfet od pamieci. co do zasilania to plyta zasila pamieci z 3,3V.Aby wykorzystac mozliwosci modowanych biosow nalezy podniesc napiecie lini 3.3V przynajmniej o 0,2V wyzej niz masz zamiar ustawic na pamieci.no i wtedy radiator na mosa juz obowiazkowo. np: chcesz wrzucic na pamieci 3,5V to na lini 3,3V musisz miec 3,5+0,2=3,7V. co do moda: robilismy z linoge.plyta dzialala wszystko cacy ale po pewnym czasie ni z tego ni z owego padla przy postowaniu i pojechala na reanimacje do koszalina.okazalo sie ze spalily sie dwa male rezystorki (aczkolwiek podejrzewam ze byly uwalone wczesniej bo mialem problemy z regulacja napiecia jeszcze przed modem). mala fotograficzna recenzje masz kilka stron wczesniej. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_zn Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) Mam taki problem, że jak podkręcam kartę graficzna troszke mocniej , to pochwili mi sie w aplikacjach 3D obraz zatrzymuje na 2 lub 3 sekundach i rusza, ale zegary się restartują(wcześniej miałem na sock A i wszystko było ok-mogłem kręcić grafe). Dowiedzałem się na temacie z Tą kartą co posiadam,że to prze płyte-nforce3 nie lubi sie z procesorami 6800. Trochę doła załapałem, bo instalowanie według wskazań sterowników nie pomaga i nadal jest ten problem, a jak dałem do sprzedanie to dużo na niej tracę. A widzę paru uczestników, którzy mają 6800 i podkręcone zegary. Są jakięś sposoby by dziąłało, bo jednak troche tracę na sprzedaży tej płytki.Prosze o pomoc, z góry dziękuję (może Wy posiadacze tych płytek wiecie co zrobić) Edytowane 11 Stycznia 2006 przez lukasz_zn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 u mnie winfast chodzi jak w podpisie.nie wiem czego kwestia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) Mam taki problem, że jak podkręcam kartę graficzna troszke mocniej , to pochwili mi sie w aplikacjach 3D obraz zatrzymuje na 2 lub 3 sekundach i rusza, ale zegary się restartują(wcześniej miałem na sock A i wszystko było ok-mogłem kręcić grafe). Dowiedzałem się na temacie z Tą kartą co posiadam,że to prze płyte-nforce3 nie lubi sie z procesorami 6800. Trochę doła załapałem, bo instalowanie według wskazań sterowników nie pomaga i nadal jest ten problem, a jak dałem do sprzedanie to dużo na niej tracę. A widzę paru uczestników, którzy mają 6800 i podkręcone zegary. Są jakięś sposoby by dziąłało, bo jednak troche tracę na sprzedaży tej płytki.Prosze o pomoc, z góry dziękuję (może Wy posiadacze tych płytek wiecie co zrobić)Dlaczego sadzisz odrazu, ze GF6800 nie lubi sie z nfroce3 ?? Rozumiem ze na socket A miales wszystko good a teraz na nfroce3 masz freezy .... hmmm daj jakiegos screena ze zwiechy czy cos takiego (najlepiej z 3d marka 2003) Tak swoja droga to czytalem ze podobno asuski krzacza sie wielu userom ... czyzby ASUS wypuscil kilkaset sztuk za przeproszeniem zje****** ? Edytowane 12 Stycznia 2006 przez KUBA TM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_zn Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) To się dzieje tak- jest wszystko gra-dziła-nie tnie się i nagle tak na chwile pojawią się błędy w grafice i znikają i zegary się restartuję (wiem, że się restartują, bo ilość klatek spada do tych z standardowego ustawienia). Na jednych serownikach ta chwila trwa niecałą sekunde(coś takiego), na innych troche dłużej. Napisałem, że nforce nie lubi... bo wcześniej pisałem z tym problemem w temacie o karcie V9999 i tam pare osób mi tak napisało i podali pare przykładów jak rozwiązać(że moze się uda), ale na mojej karcie to nie działa, więc pomyślałem, że coś da się zrobić z płytką-może coś w biosie, co tylko ta płyta ma i tp. Screna to nie mam jak zrobić, bo bym musiał filmik nagrać jakoś. Ale tylko tak się dzieje na kręconej karcie. Ponoć na Via nie ma takich numerów, też pewna osoba pisała, że zmienił płytkę i wszystko ok.Jak nie kręce grafy to wszystko jest ok, ale kręcenie tej grafy dużo daje co do wydajności. Edytowane 13 Stycznia 2006 przez lukasz_zn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 ja raczej stawiam ze modecom nie wyrabia z ta grafika i dlatego masz takie jazdy a nie ze nie lubi sie z nforcem w koncu to sa produkty nvidia. bardziej ati z nforcem sie powinien nie lubic bo dziwne zeby nvidia robila chipy nie lubiace sie ze swoimi produktami;) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) ja raczej stawiam ze modecom nie wyrabia z ta grafika i dlatego masz takie jazdy a nie ze nie lubi sie z nforcem w koncu to sa produkty nvidia. bardziej ati z nforcem sie powinien nie lubic bo dziwne zeby nvidia robila chipy nie lubiace sie ze swoimi produktami;) pozdroale naprade ludzie mają problemy z 68XX i nF3 ;) modecom powinen spokojnie sobie poradzić... lukasz_zn hmm może sprawdź w biose ile masz ustawione AGP Aperture Size w zakładce Advanced Chipset Teatures Edytowane 13 Stycznia 2006 przez Dejot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_zn Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) Wina zasilacza to nie jest, bo miałem na chwile Tagana 380 do testów i to samo było (chociąż nie wiedziałem wtedy <_< , że Tagan ma osobny kabelek do grafiki-taki specjalny ), agp mam ustawione na 128, a ile powinno być (grafa ma 128 mb)? Też się zdziwiłem nvidia nie lubi się z nvidią :blink: . Edytowane 13 Stycznia 2006 przez lukasz_zn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 tak troche OT ale mysle ze do plyty DFI tez sie to tyczy :) Mianowicie spojzcie na ten screen LINK nie jestem przekonany co do napiecia na LINI 12v w biosie bez oc mam albo 12.02v albo 11.96v... Co myslicie o tych napieciach ?? To tyczy sie mojej plyty po czesci bo nie wiem czy beldnie mam pokazane napiecia (miernikiem nie sprawdzalem ale moze ktos tez mial takie odczyty podobne jak ja?) czekam na odpowiedz ... Mialem GeForce 6600GT a teraz tymczasowo mam S3Savage4 :P i odczyty mialem identyko prawie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 napiecie mierzymy tylko i wyłącznie miernikiem (nie musi być nawet cyfrowy (pomijajać że takie kosztuja od 10zł), bo analogowe mierzą dokładniej :-P smgrd pokazuje takie wahania, a w rzeczywistości u mnie są stabilne jak skała BTW: 6800 mają problemy z NF3- aż dziwne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 (edytowane) tak troche OT ale mysle ze do plyty DFI tez sie to tyczy :) Mianowicie spojzcie na ten screen LINK Przy takim HTT nie masz co dawać 1,7V na chipset ;) tylko się bardziej grzeje przez to ;] Ja przy HTT 358 mam 1,6V na chipsecie ;] no i napięciami się martw ;] Edytowane 14 Stycznia 2006 przez Dejot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) Przy takim HTT nie masz co dawać 1,7V na chipset ;) tylko się bardziej grzeje przez to ;] Ja przy HTT 358 mam 1,6V na chipsecie ;] no i napięciami się martw ;] jakto sie martw ?? co ty klepiesz stary :) specjalnie dalem 1.7v bo chcialem zobaczyc jak sie bedzie wachac i to samo co na innych ... Zasilke mam LUX :) Programy pokazuja glupoty ... nie przejmuje sie tym ... Edytowane 16 Stycznia 2006 przez KUBA TM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klosiak Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 jakto sie martw ?? Nie martw sie poniewaz SmartGuardian zaniza podawane napiecia ;) Zreszta czujniki na plycie czesto a niedokladne.Tylko miernik Ci prawde powie ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) siema... wlasnie od 2 dni jestem posiadaczem tej mobo... tylko zgadnijcie czego mi w niej brakuje - proca =/ masakra z dostaniem sempa 2800+ ... juz mam zarezerwowanego od 2 dni i dopiero jutro bede mogl go odebrac... mam takie male pytanie do uzytkownikow plyty ( nowych uzytkownikow ). jak wam sie kreca procki na niej... ale te, ktore zostaly zakupione w ostatnim miesiacu ? na prolinie mozna przeczytac nawet komenty, ze na tym dfi 2,7ghz na boxowym coolerze mozna zlapac... kolejne pytanie: ma ktos bh5 512mb w jednej kosci ( oczywiscie dwustronnej ) - jakie osiagacie wyniki przy 3,1V ? czytalem tez w tym topicu, ze do wyzszych ht zakladacie lepsze chlodzenie na chipset... ja jestem w posiadaniu wodnego ( poki co cpu + gpu ) i zamierzam kupic cos na chipset... ale to jego ulozenie jest troche nienormalne. moze ktos sie orientuje ( lub ma ) gdzie mozna dostac jakis fajny bloczek nie uwierajacy w koncowke grafiki ? Edytowane 17 Stycznia 2006 przez Sheep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 ja mam bh6 i smiga 240 przy 3,1V.512 to loteria Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_zn Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) [Co do wcześniejszego mojego postu (troche wyżej) to chyba zmienię grafę kiedyś] Mam pytanie - jakie wysokie napięcie można dać na procesor bo ja dałem na swój niecałe 1,76 (113%), Jakie są ograniczenia - tylko temperatura, Swojego wykreciłem do 2700Mhz :) (10*270) ale sa błędy w Prime <_< , ale jakby można to bym dał większe napięcie :D (ale pierw zmienię chłodzenie).I jakie wysokie temperatury można mieć na athlonach ? Następny problem - co zrobić z pamięcią, bo mam ustawine 2,5 cl na 150 (to w biosie) i wychodzi niecałe 193 i nie są zaszybkie, co można byłoby ustawić b było lepiej??Na 166 w biosie nie idzie. Poprosze o jakieś propozycje. Edytowane 18 Stycznia 2006 przez lukasz_zn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 1,75V na boxie?;D;D;D na wodzie max dalem 1.65 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 1,75V na boxie?;D;D;D na wodzie max dalem 1.65 1,75 jest ok- wiecej bym nie dawał. Oczywiście do pracy 24/7 to max 1,6-1,65 temp max to 55*C ale najlepsze wyniki osiąga się do 40*C żeby sprawdzić max procka wystaw go za okno i jesli temp bedzie ok (w tym tyg ma być -30*C w nocy) tom ozesz dac nawet 1,8V :D ale tylko na sprawdzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_zn Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Toche wiekszy wentylato dałem ,ale to tylko do testów te 1,75, pare razy prrzeszło 55*C, ale tylko chwilowo, dlatego sie pytałem czy można dać więcej, bo może bym nie miał błędów :D w Prime, bo Sandre przeszło,ale więcej nie dam-zmienie chłodzenie kiedyś i wtedy popatrze jak się kręci :D Ten program od płytki to on dobrze pokazuje temperaturę? Na codzień używam 2500MHz.O 40*C to ja mogę pomażyć, no chyba,że siedze na necie to 33 -34 jest :-P . Ale jeszcze jedno pytanie - napięcie to tylko podnosi temperature, czy też działa na elektronikę w procku, bo jak np. będe miał niską temperature to mogę dawać duże napięcia??Czy coś innego może się uszkodzić przez napięcie Dziekuje za informacje. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Pytanie za 100 punktow: Nie wiecie ile W ciepla bedzie wytwarzal chipset tej DFI ? pytanie zadaje dlatego, poniewaz bede modernizowal swoje wodne... i poki co bedzie w nim BIP ( 1 )... Proc wydziela 60W, moja grafa okolo 25W i pytanie ile moze wydzielac ciepla ten chipset... za miesiac/dwa doloze jeszcze BIP 2.... Wydaje mi sie, ze na tej nagrzewniczce powinien przez 2 miesiace calkiem fajnie chodzic ( wentyl 48CFM )... Edytowane 18 Stycznia 2006 przez Sheep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 napiecia za dużego dawac nie można bo nastąpi przebicie na izolacji i kapa, proc zdechnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Od wczoraj stałem sie szczęsliwym posiadaczem tej mobo Teraz mam do was pytanie ( wiem ze to na 100% było) tylko nie chce mi sie tego szukac zbytni bo jak widac temat bardzo obszeny jest czy mógłby mi ktos napisac Jkai jest obecnie najlepszy bios dal tej płytki i zarazem go zlinkowac bede niezmiernie wdzieczny Z Góry dzieki za POmoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 http://www.lejabeach.com/DFI/dfiut250gb/dfiut250gbbios.html tu są chyba wszystkie biosy do tej płytki , NF3LD504 powinien być ok :rolleyes: Też go mam i poleca. Chociaż w sumie nic się nie zmienia takiego ważnego oprócz poprawy odczytu temperatur. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...