yotomeczek Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Na zaostrzenie apetytu: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Wyniki Sandry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 No to teraz jakaś wypasiona grafa i pojechali po 30 kilo smakuf 2K1 ;-) a propos wiecej jak 2,5GHz nie leci?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 No to teraz jakaś wypasiona grafa i pojechali po 30 kilo smakuf 2K1 ;-) a propos wiecej jak 2,5GHz nie leci?? Hehe - na razie 18250 na GF4 Ti 4400 http://service.futuremark.com/compare?2k1=8163672 Na razie to jest chyba najszybsze ustawienie (wysoka przepustowość ram) - za bardzo go na razie nie katowałem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 no to dawaj dwaj krec go na maxa i mów ile pocisnoł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 yotomeczek.pociśnij proca ,MHz dają duży przyrost w punktacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Długo sie zastanawiałem nad zakupem tej płyty, ale wywnioskowałem ze jednak bardziej warto sie przesiasc na 939. Za krotki okres czasu pojawia sie płyty DFI na Nforce 4 na Socket 939 [z AGP a nie z PCI-E]. Zreszta Amd powoli wprowadza procki z 939 o symbolach 3000, 3200, 3400. Wiec warto czekac. A i cena za A64 3000 powinna oscylowac w granicach 800-900zł. Bedzie wiekszy wybor a nie jak teraz tylko 3500 [1700zł] i 3800 sa do wyboru;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 dla zainteresowanych wiem gdzie dostac KV8 Pro-3rd Eye, info na GG 588517 bo banana dostane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
td-jon Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 google też wiedzą... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 dla zainteresowanych wiem gdzie dostac KV8 Pro-3rd Eye, info na GG 588517 bo banana dostaneJak na razie to widziałem "tylko" w większości sklepów internetowych i w kilku u mnie w mieście :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 po ile widziales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Cosio dla panow od extremalnego chlodzenia.... Wiem ze OT, ale moze sie przydac : http://www.burn-it.dk/index.php?page=forum...php&post_nr=375 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Cosio dla panow od extremalnego chlodzenia.... Wiem ze OT, ale moze sie przydac :http://www.burn-it.dk/index.php?page=forum...amp;post_nr=375 Ale egg 8O Hmm, ciekawe czy jakby zdjac na stale ta blaszke zebezpieczajaca to spadlaby bardzo temperatura/wzroslyby mozliwosci oc ... yotom ? :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Długo sie zastanawiałem nad zakupem tej płyty, ale wywnioskowałem ze jednak bardziej warto sie przesiasc na 939. Za krotki okres czasu pojawia sie płyty DFI na Nforce 4 na Socket 939 [z AGP a nie z PCI-E]. Zreszta Amd powoli wprowadza procki z 939 o symbolach 3000, 3200, 3400. Wiec warto czekac. A i cena za A64 3000 powinna oscylowac w granicach 800-900zł. Bedzie wiekszy wybor a nie jak teraz tylko 3500 [1700zł] i 3800 sa do wyboru;) Jakbyś czytał w moich myślach :D Nadal mnie nurtuje jednak to pier... AGP. Zamierzam kupic teraz nową grafę, ale cokolwiek zrobię i tak wcześniej czy później będzie trzeba ją wymienić na PCI-E. Niby można teraz sprzedać co się ma i kupić jakiegos shit'a, ale co to za radocha jak nie będzie mozna "pociupać" sensownie w jakieś gierasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Cosio dla panow od extremalnego chlodzenia.... Wiem ze OT, ale moze sie przydac :http://www.burn-it.dk/index.php?page=forum...amp;post_nr=375 Ale egg 8O Hmm, ciekawe czy jakby zdjac na stale ta blaszke zebezpieczajaca to spadlaby bardzo temperatura/wzroslyby mozliwosci oc ... yotom ? :lol: :wink: Nie podpuszczajcie mnie -nie zrobię tego dopóki proc ma gwarancję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Pomysl... jak to zrobisz, juz nie bedzie gwarancji, nie bedzie sie o co martwic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 dla zainteresowanych wiem gdzie dostac KV8 Pro-3rd Eye, info na GG 588517 bo banana dostaneja tez wiem i co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 HTT 335 A64 Power 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 jakie masz pamiątki że tak poszły? Czy jak puściłeś asynchro to wydajność zauważalnie spadłą? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 jakie masz pamiątki że tak poszły? Czy jak puściłeś asynchro to wydajność zauważalnie spadłą? :) 1:1 "asynchro" Czyli jak widać nie (choć może na 4M jakaś różnica by była) Pamiątki są opisane na screenach !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 czemu na pierwszym screenie masz 2,5ghz na napieciu 1,45V a na dgrugim 2,5ghz na 1,65?? czy wysokie htt az tak V potrzebuje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 czemu na pierwszym screenie masz 2,5ghz na napieciu 1,45V a na dgrugim 2,5ghz na 1,65?? czy wysokie htt az tak V potrzebuje?? Nie - dałem więcej żeby pociągnąć wyżej proca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 czemu na pierwszym screenie masz 2,5ghz na napieciu 1,45V a na dgrugim 2,5ghz na 1,65?? czy wysokie htt az tak V potrzebuje?? Nie - dałem więcej żeby pociągnąć wyżej proca :D ale i tu i tu jest 2,5ghz :/ nie rozumiem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Dokładniejsze porównanie synchro vs "asynchro" 1:1 3/4 Myślę, że to rozwieje wątpliwości jak działa "asynchro" w A64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 widze kompletne zero roznicy. czyli proc moglby biegac na htt powiedzmy 400-500 a pamieci na 200 czy inaczej i nie wplynie to na ogolna roznice. dobrze rozumuje?? moze dodasz testy z jakiegos pcmarka lub innego 3d marka, bo jak sie bawilem durexem, antkiem i bartkiem na 2400mhz to roznicy tez nie bylo widac a cache jednak troche daje. zmniejsz szerokosc obrazkow do max 650, bo Cie punktami nagrodza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 widze kompletne zero roznicy. czyli proc moglby biegac na htt powiedzmy 400-500 a pamieci na 200 czy inaczej i nie wplynie to na ogolna roznice. dobrze rozumuje?? moze dodasz testy z jakiegos pcmarka lub innego 3d marka, bo jak sie bawilem durexem, antkiem i bartkiem na 2400mhz to roznicy tez nie bylo widac a cache jednak troche daje. zmniejsz szerokosc obrazkow do max 650, bo Cie punktami nagrodza. przy takim samym ustawieniu pamięci i częstotliwości proca "asynchroniczność" HTT i pamięci nie wprowadza różnicy w wydajności ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 No dzis w poniedziałek powinna pojawic sie nowa dostawa w Ntt I co robimy jakies wspulne zamuwienie ?? Bo juz mnie Yeti podpalił ze jest pierwszy z mobo :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Mam zamowiony mobo w pcp...Ma w czwartek do mnie dojechac, procka tez mam an czwartek zamowionego....Jakos wytrzymam ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Explanations of DFI NF3-250GB Bios settings/Ramtimings : Jest skąd ściągać ... wiedzę :D http://www.ocforums.com/showthread.php?t=3...27&page=1&pp=30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Mała uwaga przy połówkowych mnożnikach CPU wydajność ramu znacznie spada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...