Gość majkel84 Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Już wygłówkowałem dlaczego asynchro nie jest ważne w A64. Pamięć daje 3,2GB/s a szyna HTT 6,4 standardowo, więc pamięć pcha dane w szyne na okrągło i dostarcza procowi a on nadal ma jeszcze rezerwe bo HTT spoko wyrabia. Rzecz się miała inaczej w Xpekach bo FSB było max 3,2 a puszczenie pamięci np. 200 przy FSB 133 nic nie dawało z tej samej przyczyny. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Yotomeczek: nie spada wydajnosc RAMu a jego czestotliwosc (a co za tym idzie przepustowosc). majkel84: brawo! UWAGA UWAGA: jutro (ostatecznie pojutrze w razie poslizgu) bede mial 2 sztuki NF3-250 UT dla chetnych po 450zl - jesli ktos chce to zapraszam na GG 3542867 (przepraszam za SPAM ale mam nadzieje ze zostane potraktowany ulgowo - wiadomo jak z dostepnoscia tego surowca jest). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Dzięki za uznanie :D normalnie bym wziął ale czekam aż AMD spuści ceny proców- a po co ma mi sie kurzyć pytka w domu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Dzięki za uznanie :D normalnie bym wziął ale czekam aż AMD spuści ceny proców- a po co ma mi sie kurzyć pytka w domu? Weź lepiej zmień podpis - bo się ośmieszyłeś po tej wypowiedzi ... Podpis: Soon: A64 3500+, 1gig RAM, Abit AX8, R9800se@9800XT, Seagate z NCQ, LiteOn DVD-RW DL, Neo-Tec 4202 i oczywiście WC :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachus_anonym Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Wrocilem z wakacji , a tutaj takie zmiany!!! Hej yotomeczek, widze, ze nareszcie ktos kompetentny wzial sie za te plyte :D Mam nadzieje, ze jeszcze rapra niedlugo dolaczy i pokazecie na co A64 754 stac. Dolacze do Was zapewne przed koncem pazdziernika. Do tego czasu popatrze, jak sobie radzicie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Weź lepiej zmień podpis - bo się ośmieszyłeś po tej wypowiedzi ... Podpis: Soon: A64 3500+, 1gig RAM, Abit AX8, R9800se@9800XT, Seagate z NCQ, LiteOn DVD-RW DL, Neo-Tec 4202 i oczywiście WC :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Normalnie masz racje- troche nie na czasie- juz zmieniam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Weź lepiej zmień podpis - bo się ośmieszyłeś po tej wypowiedzi ... Podpis: Soon: A64 3500+, 1gig RAM, Abit AX8, R9800se@9800XT, Seagate z NCQ, LiteOn DVD-RW DL, Neo-Tec 4202 i oczywiście WC :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Normalnie masz racje- troche nie na czasie- juz zmieniam Jak na marzenia to cienko ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 ___________________________________________________________ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Bo to takie bardziej uziemione marzenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 hej mam 3x ABIT KV8-Pro 3rd Eye chyba w rozsądnej cenie.... zainteresownaych na gg 588517 odsylam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 hej mam 3x ABIT KV8-Pro 3rd Eye chyba w rozsądnej cenie.... zainteresownaych na gg 588517 odsylam looknij w moj podpis heh zycie to nie je bajka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Stranger mam pytanie: jak 250x10 daje 2400MHz? Racuch: co z tym podpisem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 no wlasnie tak myslalem ze moj athlon krecony zle liczy i podal zly wynik 250x10, thx za zwrocenie uwagi racuch - ale o co chodzi??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Chodzi o wyalenie kaski na ubezpieczenie samochodu a końcowka napisu moze sugerować ze chodzi o OC i AC :-) no. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 AC to chlodzenie powietrzne ale to OC? co to takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 AC - Auto Casko (czy jjak to sie pisze) ew. Air Cooling OC - Odpowiedzialnosc Cywilna ;) ew. OverClocking Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 mam 2 szt jeszcze dfi kto da wiecej? :-) gg:588517 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 nie ma to to SoundStorma ??? to ja jeszcze poczekam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 nie ma to to SoundStorma ??? to ja jeszcze poczekam :D NF3 nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 pytanko do Rapary ;] ktora plytka jest lepsze: atit av8 3rd eye czy dfi, bo na aukcji pisales lepiej o abicie a jego sprzeajesz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 zmieniam ze wzgledu na max FSB jakie osiagnalem. na abicie max to 270, na DFI bez problemu 300. mam w tej chwili dobra sztuke 2800+ i musze miec FSB wyzsze - dlatego sprzedaje. w przepustowosci RAMu abit rozpierdziela DFI - pamiec puszczona na 225MHz ma taka sama przepustowosc w sandrze jak na 240 na DFI przy tych samych timingach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 zmieniam ze wzgledu na max FSB jakie osiagnalem. na abicie max to 270, na DFI bez problemu 300. mam w tej chwili dobra sztuke 2800+ i musze miec FSB wyzsze - dlatego sprzedaje. w przepustowosci RAMu abit rozpierdziela DFI - pamiec puszczona na 225MHz ma taka sama przepustowosc w sandrze jak na 240 na DFI przy tych samych timingach. zmień podpis ... bo się zdezaktualizował 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 zmieniam ze wzgledu na max FSB jakie osiagnalem. na abicie max to 270, na DFI bez problemu 300. mam w tej chwili dobra sztuke 2800+ i musze miec FSB wyzsze - dlatego sprzedaje. w przepustowosci RAMu abit rozpierdziela DFI - pamiec puszczona na 225MHz ma taka sama przepustowosc w sandrze jak na 240 na DFI przy tych samych timingach. zmień podpis ... bo się zdezaktualizował 8) Sam bys zmienił a nie innych sie czepiasz! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 zmieniam ze wzgledu na max FSB jakie osiagnalem. na abicie max to 270, na DFI bez problemu 300. mam w tej chwili dobra sztuke 2800+ i musze miec FSB wyzsze - dlatego sprzedaje. w przepustowosci RAMu abit rozpierdziela DFI - pamiec puszczona na 225MHz ma taka sama przepustowosc w sandrze jak na 240 na DFI przy tych samych timingach. zmień podpis ... bo się zdezaktualizował 8) Sam bys zmienił a nie innych sie czepiasz! :twisted: A co masz do mojego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Bardzo twórczy i wyczerpujący!!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Bardzo twórczy i wyczerpujący!!! :twisted: Przynajmniej odzwierciedla rzeczywistość - a nie tak jak u ciebie pobożne życzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Ja dziękuje za taką rzeczywistość- wynika z tego że masz sam proc i zasilacz :lol: :lol: ciekawe jak to działa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misobol Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 3243fdfd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Ja dziękuje za taką rzeczywistość- wynika z tego że masz sam proc i zasilacz :lol: :lol: ciekawe jak to działa :P a ty kumasz co to znaczy Powered by ?? bo chyba nie ... sprawdź w słowniku - bo wychodzisz na łosia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 wyluzuj Yoto, bo to nei ma sensu. juz kiedys byly dyskusje nt. poboznych marzen umieszczanych w podpisach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...