rogaler Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 witam!! :D posiadam stara karte taka jak w tytule no i ostatnio owa karta zaczela wyswietlac obraz tak jakby przesuniety w bok i to o dobre 10 cm (zawsze), no i tu zaczyna sie moje pytanie co to moze byc??czy da sie to naprawic itp. wgralem nowy bios nvidii i nic nie pomoglo aha no i jak zdjalem radiator to pod nim nie bylo prawie pasty czy to mozliwe zeby proc sie przepalil od tego wiem ze post troszke glupawy ale troche mi na tym zalezy z gory dzieki za odp pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Przesuń obraz w ustawieniach monitora albo w sterach :P Przesuń obraz w ustawieniach monitora labo w sterach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogaler Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 hahaaa chyba sie zle wyrazilem, chodzi o to ze obraz jest przesuniety w ten spozob ze czesc przesunieta nachodzi na druga czesc i wychodzi taka choineczka, bo obraz nie koniecznie jest obciety rowno tylko ma takie piksele z boczku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Fajnie że wiem o co chodzi może jakieś foto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Wgraj sterowniki do minitora, mialem to samo na tej samej karcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...