microfon19 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Otóż mam następujący, według mnie niecodzienny problem: Mój SAGEM zwariował, jest niepodłączona ładowarka a on wskazuje ładowanie, ale to jeszcze nic. Gdyby tylko wariował wskaźnik to pół biedy bo jest jeszcze miernik baterii, a on sie po prostu automatycznie rozładowywuje. Spotkał sie ktoś z czymś takim? Jak usunąć ten problem?? Z góry serdecznie dziękuje za jakiekolwiek propozycje bo juz mnie szlag trafia ;/ :evil: I mam jeszcze jedno pytanie: gdzie moge znalezc wewnętrzny soft sagema my x5 bo naszukalem sie juz 3 dni i kapa. Moze ktoś przez przypadek wie :?: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Wygląda na to że robi ci się jakieś zwarcie we wtyku od ładowarki. Miałem podobny (nie do końca) problem w Nokii 3310. Jak go włączałem pisał że się ładuje , po chwili błąd ładowania, jak podłączałem ładowarkę nic się nie działo i do tego wibracje nie działały. Okazało się właśnie że jeden styk coś zwierał i takie rzeczy się działy. Rozkręcenie telefonu i przeczyszczenie styków u mnie pomogło. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microfon19 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Ojciec wziął mi telefon do pracy gdzie pracuja dobrzy elektronicy i przeczyscili mi go idealnie i narazie problem z glowy :) Teraz tylko potrzebuje soft do podmienienia w telefonie i bedzie git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...