Skocz do zawartości
Krzysiek

odtwarzacze mp3

Rekomendowane odpowiedzi

Wie ktoś coś może o takim czymś? Możecie coś polecić? bo mam zamiar na dniach nabyc cd mp3 playera, coś do 450 zł... a pojęcia nie mam na co zwracać uwage przy wyborze (of kors jakość dźwięku i długość trzymania baterii ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja w kupilem sobie jakies 3 lata tem mp3 Samsunga , i jestem z nieog zadowolony do teraz, w prawdzie ma 32MB ramu ale dokupilem do niego 64MB, a co do tematu to ja bym zwracal wage na dzwiek bo niekture odtwazacze byly takie ze mialy problemy z odczytem mp3VBR , no i jakosc dzwieku, bo tu tez jest w czym wybierac, a reszta jest napisana wyzej , ale nie widzialem odtwazacza zeby po podlaczeniu byl widziany przez system jako dysk, ale moze sa tak owe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja rok temu wciagnełem na allegro.pl

Diva mp3 z 32 dałem wtedy 360zł [była to bardzo pormocyjna cena]

potem zakupiłem CF 32 i w sumie mam do dzis 64 na playerku.

Jak za ta cena to dotwarzacz sprawuje sie niezle, bo dzał takze jako duza dyskietka.

fakt obudowa troche tandetna, ale da sie to przezyc.

za to obsługuje taki i jest malutki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kup sobie varomana z 32mb na pokladzie i smartmedia 32mb w srodku. Jadalem za niego na allegro 300. Jest o niebo lepszy od divy. Sam zreszta zobacz z rankingach namp3.wp.pl, w zakladce sprzet, ma tu 2 miejsce ze wszystkich (nawet z tych po 2000). Goraco polecam, decyzja nalezy do ciebie. poza tym ma zawodowy wyswietlacz (nie tak jak diva) ma matryce. Dobrej klasy sluchawki(duza dynamika) i mozna go lyknac za mala kase

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie zastanawiałeś się nad odtwarzaczem CD/MP3? Ja mam od jakiegoś czasu Napę MCD-480 (na małe, 8cm kompakty) i jestem bardzo zadowolony. Tanie i pojemne (jakieś 2-3zł za 210MB) nośniki, sensowne rozmiary (10x10 cm), dobra jakość dźwięku, pilot z wyświetlaczem, 8min ESP - ładuje całą piosenkę do pamięci, w zestawie akumulatorki (niestety słabe)... Tylko niezbyt ładny, ale to mały problem :). Widziałem taką w komputroniku za 450zł. Polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...