wadim Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Witam mam pytanie jak wlaczyc w ideamix sekundowe nailiczanie i tanie sms??i czy to legalne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 o pierwsze slysze o takim czyms ale podepne sie pod topic bo tez bym sobie takie cos uaktywnil :-) o ile to nie jest tylko w nowej ofercie :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Witam mam pytanie jak wlaczyc w ideamix sekundowe nailiczanie i tanie sms??i czy to legalne :)Rozwaliłeś mnie tym pytaniem, to "czy to legalne?" brzmiało jakby były jakieś lewe metody zrobienia tego a Ty byś chciał je poznać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Witam mam pytanie jak wlaczyc w ideamix sekundowe nailiczanie i tanie sms??i czy to legalne :)Rozwaliłeś mnie tym pytaniem, to "czy to legalne?" brzmiało jakby były jakieś lewe metody zrobienia tego a Ty byś chciał je poznać.moj kolega sobie uaktywnił nie wpisal cos z tym nowym popem i mu działa na mixie sekundowe naliczanie dlatego nie wiem czy to legalne zeby sie zaraz idea nie sapala do mnie ze cos kombinuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 A nie prościej zadzwonić do BOK'u? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 A nie prościej zadzwonić do BOK'u? Trzebaby znać numer i poświęcić parę groszy, na forumie taniej, a przy okazji to się jeszcze jakieś chakierskie sposoby na odblokowanie MMSów w N1310 pozna, nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Z tego co mi wiadomo to w idei mix nie ma sekundowego naliczania, ale moze sie myle ale raczej nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 heh to moze najlatwiej zapytac kolegi skoro mu sie udalo?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaser Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Jest sekundowe naliczanie, ale tylko po pierwszej minucie i platne 6.10 zl co miesiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 moj kolega sobie uaktywnił nie wpisal cos z tym nowym popem i mu działa na mixie sekundowe naliczanie dlatego nie wiem czy to legalne zeby sie zaraz idea nie sapala do mnie ze cos kombinujepowaznie? nie slyszalem o tym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Dokladnie ja tez 1 slysze ze IdeaMIX ma 1 sewkundowe naliczanie. Jesli ktos ma jakies watpliwosci niech zadzwoni pod infolinie Idei: 0801234567 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...