wojs Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Skąd wytrzasnąć sterowniki do USB do płyty na BXMaster (SIS) pod celerona SLOT1? Jak dotychczasz komp ni wykrywa obe4cności tych portów! HELP! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Stery pod Windę! (98) Zebym to ja wiedział, co to za płyta, to bym sobie sam znalazł. Wiem tyle: Chipset BXMaster Standard AT/ATX Wbudowany chip graficzny SIS 8MB SLOT1 (Celeron300) Moze mi ktoś powie, co to za płyta, bo nie mam, jak sparwdzić, a znajomy jest taki niekumaty, ze mi nie może podać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 ten drugi link jest super! Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...