cyrus_6 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Zna ktoś jakiś dobrych ?? Mam tpsa i już mi nie pasuje.Telenet znam ale tam trzeba telefon zakładać :cry: Multimedi u mnie też nie ma Zna ktoś jakiś innych ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nobange Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 U mnie nie ma tepsy ani Multimedii - probowalem, jedno i drugie mowi ze "brak mozliwosci technicznych" (mieszkam w centrum miasta 8O ). W sumie to dobrze bo jesli z tepsy to trzeba brac telefon (mi komorka wystarczy) a jesli z MM to trzeba brac kablowke (mam zamiar zalozyc satke na lewe karty :twisted: ) Zatem jestem skazany na radiowki, teraz mam Airnet za 59 zl/mies (www.air.net.pl) 128k i jest OK, z poczatku byly krotkie przerwy w polaczeniu, faza rozruchowa, ale teraz net jest non-stop, zadnych lagow, dla mnie OK. Jesli od Ciebie nie widac nadajnika to sprobuj w Telekamie, maja biuro na Pocztowej ale o tej firmie nic nie wiem jakiej jakosci sa lacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 A ja nie mam powodów aby narzekać na MM. I z tego co mi wiadomo to na dzień dzisiejszy wcale nie trzeba mieć kablówki, aby móc korzystać ze stałego łącza do netu. Oczywiście trzeba znajdować się w zasięgu ich sieci, inaczej pozostaje tylko AIRNET. Ale i tu jest problem z widzialnością nadajnika. Podobno na STASZICA działa lokalna sieć przez kablówkę , ale jak jest w rzeczywistości to nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrus_6 Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Nobange a jak z pingami w grach w airnecie ?? Da się grać ?? I jakie transfery ?? Maksymalne na tej 128 ???? aha i to jest 128/128 (down/upload)czy inaczej ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrus_6 Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 To ktoś wie jak ten Airnet chodzi ????? Nie ma dużych przerw , jak pingi itp. No i oczywiście jak tam P2P :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...