Skocz do zawartości
Dzidzia

Projekt NOS alias Polish BBQ

Rekomendowane odpowiedzi

Po uzyskaniu "zgody" od samego Liska "ja sie nie przyczepie" :wink:

chciałem zamieścic linka do naszego moda (Reanimator&Dzidzia) uznałem że przepisywanie arta mija się przyciez niekomu nie chcemy szkodzic.

Z mojej strony zachecam szczerze do przeczytania i obejrzenia zwlaszcza filmu :!:

http://www.dzikie.net/index.php?mode=1&cel=projekt_nos

na zachete pare fotek :

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

PS: wiem ze film wazy dosysc sporo ale skromnie stwierdze naprawde warto obejrzec :-D

[update] 640-480 wydaje mi sie troche zbyt ....a w zasadzie przyznaje racje niech forum wyglada jakos pozadnie miniaturki do 640 a ze swojego serwa moze byc i 1600-1200 jak ktos chce to kliknie jak nie to nie Popieram 100% !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta i teraz to jeszcze w domciu odpalcie ;]

skończylo sie to spaleniem zlewu i omalo co sufitu :twisted:

co do pytania o tatuaz to ja osobiscie dzidzia :)

PS: Nic nie wnoszac do tematu[joke] przechwalam sie ze czekamy na plyte z servisu i lecimy subzero :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8O plomyczek robi wrazenie.

Ogolnie obudowa idealne na rozne zjazdy, pokazy i konkursy, bo nawet jesli bedzie dobra konkurencja to jak wlaczycie dopalanie kazdy sie schowa :twisted:

A gdyby jeszcze dolozyc jakas mala sprezareczke, moznaby nie wypuszczac gazu i chlodzic w ten sposob na stale, ale rozumiem ze nie taka byla idea i mial byc zywy plomien :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Berkut, ze tak spytam co to ma do tematu? :evil: , obrazki tez jakies za duze ale pewnie punktow karnych nie dostaniesz 8) , Chcesz sie pochwalic swoim chlodzeniem ok, ale pisz prosze na temat. A co do pytanie diabla86, piosenka to The Prodigy - Fire (sunrise remix)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu pomysl tej budy jest tak ekstremalny i kojazy mi sie z ta turbina :mrgreen:!

Tylko nie rozumiem paru frgamentow, np. w jaki sposob propan chlodzi wode.

Przypomina mi to moje pierwsze zabawy z propanem kiedy uzywalem go z kumplami jak LN2 do chlodzenia pierwszych athlonow socket a

A co to ma do tematu... to ze mozna i zrobie kiedys dla jaj chlodzenie taka turbina kompa :D I tak samo uzywam propanu ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się nie podoba :(

Jak dla mnie każdy mod musi być praktyczny, działać na codzień i nie sprawiać kłopotów eskploatacyjnych...

A to?? Nie wydaje mi się aby taki komputerek mógł być potawiony przy biurku i służyć do codziennej pracy/rozrwki/edukacji

To jest moje zdanie - tak na wszelki wypadek to pisze bo wiem że zaraz będą teksty typu "no chyba cię poj... to jest świetne!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi