RaZiu Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 jak w temacie która karta jest lepsza bo teoretycznie sa takie same ale w praktyce wychodzi co innego nie wiem którą kupic :/ jak myslicie ... ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 yyyy żadną ? lepiej dozbierać i kupić 9800pro, albo zaoszczedzić i kupić 9800se@pro wyjdzie napewno lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 mialem msi 5900xt vivo , i fajna karta, niestety brak radiatorkow na pamiatkach no i poza tym , to fajna karta. jednak chcac byc obiektywnym i porownac z t9800pro, to jednak moze sie okazac wolniejsza...(wg mnie jest, bo widze jak mi komp chodzi - podpis) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Jak Gainward to tylko z dopiskiem GS bo te zwykłe to odpady z teśmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 to co tu jest warte uwagi: Gainward Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaZiu Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 tez myslałem o gainward ze wzgledu na pamieci MSI ma VIVO ale co mi potym zastanawia mie tylko różnica miedzy GS a zwykłym , jedyna jaka znalazlem zwykły: taktowanie rdzenia 400 MHz taktowanie pamięci 700 MHz GS: taktowanie rdzenia 450 MHz w domyślnym trybie Enhanced taktowanie pamięci 780 MHz w domyślnym trybie Enhanced moze mi ktos rozjasnic tą sytuację ... ?? a co do radków to 5900XT jest troszke gorszy (niejscami nawet bo bije) THX za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...