daFojtek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Kupilem sobie dzis Grafe GeForce 4 MX 440 64MB tv-out, DVI,(marki PNY) i co?? padnieta instaluje drivery i restart uruchamia sie winda i restart i tak caly czas wiec poszedlem do sklepu i zwrot robie kumpel ze sklepu sprawda i u nie go na serwisowym kompie to samo wku&*%#em sie bo juz GeForce 2 MX sprzedalem i teraz mam VIRGE na PCI :( p.s. mial ktos z was taki sam problem???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURTUS Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Kupilem sobie dzis Grafe GeForce 4 MX 440 64MB tv-out, DVI,(marki PNY) i co?? padnieta instaluje drivery i restart uruchamia sie winda i restart i tak caly czas wiec poszedlem do sklepu i zwrot robie kumpel ze sklepu sprawda i u nie go na serwisowym kompie to samo wku&*%#em sie bo juz GeForce 2 MX sprzedalem i teraz mam VIRGE na PCI :( p.s. mial ktos z was taki sam problem???? Ja takiego problemu nie mialem,sory ze nie na temat ale czemu zdecydowales sie na gf4 mx ?? przeciez za 420 zl kupisz juz noweczka karta taka jak ja mam a jak widac spisuje sie calkiem dobrze wiec lepiej jest chyba dolozyc te 60 zl .Zreszta to jest twoj wybor ja niemam na to wplywu ale ciekawosc....... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Kupilem sobie dzis Grafe GeForce 4 MX 440 64MB tv-out, DVI,(marki PNY) i co?? padnieta instaluje drivery i restart uruchamia sie winda i restart i tak caly czas wiec poszedlem do sklepu i zwrot robie kumpel ze sklepu sprawda i u nie go na serwisowym kompie to samo wku&*%#em sie bo juz GeForce 2 MX sprzedalem i teraz mam VIRGE na PCI :( p.s. mial ktos z was taki sam problem???? Ja takiego problemu nie mialem,sory ze nie na temat ale czemu zdecydowales sie na gf4 mx ?? przeciez za 420 zl kupisz juz noweczka karta taka jak ja mam a jak widac spisuje sie calkiem dobrze wiec lepiej jest chyba dolozyc te 60 zl .Zreszta to jest twoj wybor ja niemam na to wplywu ale ciekawosc....... :wink: niestety nie calkiem to byla moja decyzja :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...