muchomorek Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Witam! We wrzesinu br. kończy mi się umowa o isdn, i po dwóch latach czekania, miałem sobie załozyć neostradę, no więc czekalem i czekałem, aż tu nagle dowiaduje sie o tym ze od 1 wrzesnia bedzie neostrada tylko z limitami, gdy to przeczytałem omal szlag mnie nie trafił :evil:, załamałem sie :( . Pomyslałem po co mi neostrada z limitem, skoro po jego przekroczeniu download będzie gorszy od zwykłego modemu. I mam takie pytanie: jesli jest osoba, która ma neostrade bez limitu, a niechce już dalej z niej korzystac, to czy mozna od takiej osoby przejąc neostrade? I czy ta neostrada dalej bedzie bez limitu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menthos Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 napierw musisz napisać podanie o wyłączenie isdn...bedziesz czekał na go 1miesiąc. później neo...znając ludzi w tp takie przejęcie nie jest mozliwe....on zrywa umowe..a ty podpisujesz umowę...są to 2 oddzielne kwestie nie połączone w zaden sposób ze sobą...a ze to twój kolega to ich to nie iteresuje..... :] takie panują reguły gry. PS. poza tym nie da sie podpisać czegoś czego juz nie ma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...