xor Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 (edytowane) LPC --> no nie ? Filmu jeszcze nie ma, a ta kwestia z niego juz jest 'kultowa'... :P P.S. czytaliscie to ? http://gwiezdne-wojny.pl/b.php?nr=21527 :D Edytowane 2 Marca 2005 przez xor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Melduje sie jako zagorzaly fan SW! Swietny temat KRS! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Czytajcie dialog ktory zapodal w linku xor. W sumie smieszne ale pokazuje jak wielka Vader wladal moca juz jako dziecko (takim go stworzyl Glus w NT niestety). draak, dzieki ale jak widac nie cieszy sie wielka popularnoscia. Zakladajac go myslalem, ze beda potrzebne podzialy na podfora ale tutaj jest za mlode towarzystwo na ten film. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbencjusz Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Witam Temat rzeczywiście nie rozbudował się tak jak powinien ale dobrze że ktoś stara się go odświeżyć bo myślałem, że umarł już śmiercią naturalną. Ja sam na niego niedawno trafiłem i szkoda że nie wiedziałem o nim wcześniej bo choć może nie jestem tak zaznajomiony z całym universum SW (kasiązki, komiksy etc.) i opieram się tylko na filmach to może bym dorzucił czasami jakieś trzy grosze. Xor ten link z Vaderem i Lukiem jest spoko! Co do kultowej już kwestii z trailera ROTS to chyba miałeś ją już wczesniej w podpisie Kaeres? Jak zobaczyłem to nie wiedziałem o co chodzi (tak jak piszę nie jestem zaawansowany w SW i czasami opóźniony w nowinkach) ale niedawno obejrzałem trailer - wymiata. Co do trailera to chyba już niedługo będzie pełen zwiastun??? Chyba jak wszyscy którzy tu sie wypowiadali czekam na premierę E III chociaż zdecydowanie bardziej lubię klasyczną trylogię. To tyle miarą zaznaczenia obecności mojej osoby w tym temacie (mam nadzieję że będzie jeszcze okazja) Podro dla wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Tak faktycznie mialem w sigu ten slynny juz dialog :) Ostatnio doszly mnie sluchy, ze LucasArts zakazuje ukazywania jakichkolwiek informacji wsyzstkim stronom internetowym bo juz zaczely sie pojawiac takie spojlery, ze podobno kto wszystko sledzil bardzo zaciekle wiedzial juz jak film bedzie wygladal niemal w calosci. Ja pomimo wielkiego zaciekawienia posiadam jeszcze na tyle silna wole zeby omijac takie informacje. Lecz trilera nie moglem nie widziec :P May the force be with you. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Tak faktycznie mialem w sigu ten slynny juz dialog :) Ostatnio doszly mnie sluchy, ze LucasArts zakazuje ukazywania jakichkolwiek informacji wsyzstkim stronom internetowym bo juz zaczely sie pojawiac takie spojlery, ze podobno kto wszystko sledzil bardzo zaciekle wiedzial juz jak film bedzie wygladal niemal w calosci. Ja pomimo wielkiego zaciekawienia posiadam jeszcze na tyle silna wole zeby omijac takie informacje. Lecz trilera nie moglem nie widziec :P May the force be with you. 1308081[/snapback] widzisz , a ja mam na tyle silną wole że nawet nie widziałem trailera na oczy, i raczej nie mam zamiaru..... ;] wole niespokojnie wyczekac do premiery i odkrywać każdy szczegół w kinie;] BTW moze tak lekko bluzgne ale czy oglądaliscie moze Clone warsy na cartoon network?;] miła kreskówka w klimatach SW;] jak ktos chce to moge podlinkowac do wszystkich [5!] odcinków , z czego każdy trwa po 3-4minuty;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbencjusz Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 EEhhh zazdroszcze Wam tego "braku informacji" co do ROTS. Może nie jestem zaawansowany w SW tak jak Wy ogólnie ale ostatnio na fali braku zajęć i z ciekawości prześledziłem większość spojlerów zamieszczonych na Bastionie i rzeczywiście jak pisał Kaeres mam więcej niż ogólny pogląd jak film będzie wyglądał. Nie zmienia to faktu że chętnie obejrzę 3 epizod. A tak trochę z innej beczki bawi się ktoś z Was w Star Wars Battlefront? Jeżeli tak to może wiecie jak należy podłączyć dwa komputery żeby grać poprzez opcję direct connect? (chodzi mi o czyste techniczne sprawy tj. czy za pomocą portu usb czy może poprzez sieciówki) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 fak faktem wymiekłem i ten trejlerek musiałem obejzec ale od innych wszelakich spojlerow sie trzymam z daleka na strony o tej tematyce prawie wogoole nie zagladam a jak widze wzmianke o EIII to odrazu out a oficjalny trailer wypuszczaja juz 10 marca ;) , ale pieprze trza byś twardym a nie miętkim i sobie odpuszcze ogladanie go ten który juz widzialem na tyle mnie wciągnoł ( zreszta xor dobrze napisał ta kwestia jest JUŻ kultowa a jak imperator wypowiada RISE to aż ciary przechodza po plerach ) że na 1000000 do kwadratu % ide 19.05 do kina (jak zreszta na każde wczesniejsze Star Wars'y) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Dopiero w maju premiera? Choc w sumie mam teraz taki zapieprz, ze te dwa miesiace zleca jak z bicza strzelil. Wasz ulubiona czesc posrod epizodow 4,5,6? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 hehe.. topic troche mi przypomina rozmowy o Sw z Clerksó i HumanTraffic :D do rzeczy.. kim jest ten 3ci duch na końcu 6tej wersji ? i czy mi sie wydawało czy w E1 jak są obrady senatu to w pewnym momencie w jednej z lóż widać ludki któe wyglądają w mordestrzelił jak ET :D może ktoś sprawdzić bo nie mam tej wersji w domku :D mi sie najbardziej podoba 6ta cześć.. końcówka zwłaszcza z nowych póki co najbardziej mi się podoba 2jka z okazji fajnego ciosania mieczykami :D no i zawsze mi brakowało w OT tego wstępu dla jody pt walka z duku ;) bo w OT zawsze wygladal jak dziadyga ;) a dopiero tam było widać że faktycznie był wielkim wojownikiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 kisio ten topic nie jest az tak rozległy zebys go nie mogł od poczatku czytnąc juz pisalem te 3 "duchy" to anakin , ben kenobi i yoda co do itików to faktycznie widać podobne postcie w dolnym lewym rogu ekranu w momencie jak amidala zarzadała zmiany kanclerza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 czytałem od poczatku tylko widocznie mi umkneło ;) czyli jednak stary lucas sobie na żarcik pozwolił ;] znacie jeszcze jakieś takie smaczki ? (może poza golarką :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Przeciez jest nowy trailer III-ki, a tu taka cisza... Tutaj mozna zassac oba - starego, i nowego : http://www.gamershell.com/news/20801.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 ciekawe ile osob zauwazylo pewna zmiane w wydaniu dvd OT, dokladnie w epizodzie VI na koncu :) dla wytlumaczenia daje screena z wersji dvd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) Powiem tylko tyle: ROTFL I co za [ciach!] wpadl na taki po[ciach!]lony pomysl :evil: Powiedzcie mi, ze to tylko fotomontaz... :cry: Edytowane 15 Marca 2005 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Przeciez jest nowy trailer III-ki, a tu taka cisza... Tutaj mozna zassac oba - starego, i nowego : http://www.gamershell.com/news/20801.html No i po co takimi linkami zarzucasz??? Napalam sie na ten film od pol roku, a po tym nowym trailerze to juz w ogole mnie rozrywa...nie wytrzymam :mur: Jeszcze dwa miesiace czekania... agrh :mur: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 No i po co takimi linkami zarzucasz??? Napalam sie na ten film od pol roku, a po tym nowym trailerze to juz w ogole mnie rozrywa...nie wytrzymam :mur: Jeszcze dwa miesiace czekania... agrh :mur: ;) 1328963[/snapback] buuuu, nie masz silnej woli i cierpliwosc tez nie jest twoją mocną stroną:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Niestety w wersji DVD jest jeszcze kilka takich swietnych chochlikow Glusia. Debil wlozyl mlodego Anakina jako ducha :D Szkoda, ze jeszcze nie Obniego z NT :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Niestety w wersji DVD jest jeszcze kilka takich swietnych chochlikow Glusia. Debil wlozyl mlodego Anakina jako ducha :D Szkoda, ze jeszcze nie Obniego z NT :) 1329306[/snapback] Bardzo smieszne... No trudno, 200zl w kieszeni - nie mam najmniejszego zamiaru placic za takie wyedytowane gowno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 o nawet nie wiedzialem ze przerobili to. rzeczywiscie beznadziejne... trailerka oficjalnego widzialem i powiem tyle ze zapowiada sie rzeczywiscie ciekawie :) byle do 19 maja :) swoja droga NT imho OT nie przebija, najlepsza moim zdaniem scena z NT to walka yody z dooku, po prostu cudo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Nie no, kpina z tym Anakinem :mur: Chlopaki - a nie macie gdzies dojsc do oryginalnej trylogii sprzed lat (nie odnowionej) w wersji DVD ? Mialem wlasnie zamiar sobie kupic OT, ale takie zmanipulowane mutanty to se moga zaimplementowac w interface. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Nie ma takiej wersji. Mozesz sobie ew. sam zmontowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 W razie jesli jeszcze o nim nie wiecie :) Wspanialy (choc moglby byc lepszy...) Star Wars-owy mod do Homeworld 2: http://mods.moddb.com/3430/ http://warlords.swrebellion.com/ Graficznie prezentuje sie rewelacyjnie - eh, jak pieknie wyglada ISD to mozna sie przekonac tylko na wlasne oczy... Tylko brakuje mi wtedy Marszu Imperialnego ! . . . A kto bedzie gral rebeliantami, ten traba... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 W najbliższą niedzielę na polsacie o 12.45 jest trzecia część OT. Można sobie przypomnieć :) a jak ktoś nie oglądał, to może poznać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 (edytowane) Mam na HDD. Ogladalem to chyba z 15-20x ale w TV lubie ogladac takie rarytasy. Podejrzewam, ze kolejny raz sie zobaczy dialog Luka z Vaderem i Impem. Edytowane 18 Marca 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Mnie od 1984 r. męczy pytanie, na które mimo wielokrotnego oglądania trylogi nie znalazłem odpowiedzi. Co zabiło Vadera ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Elektrycznosc ! Przeciez to byla polmaszyna (jak powiedzial Obi co jest prawda). Urzadzenie, ktore podtrzymywalo jego zycie zostalo zepsute. PS. Ja bym, nie wytrzymal od 84 roku i uzylbym jednak google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) No to ma sens. Uszkodzenie maszyny. Nie szukałem, bo zawsze nachodziło mnie pytanie przy oglądaniu. a co do google to nie wpadłem na to. Zresztą zacząłem przeglądać strony SW dopiero ostatnio w związku z episode III. Poza tym, biorąc pod uwagę ilość porażonych "prondem" maszyn i istot w filmie, na których nie robiło to wiekszego wrażenia, tutaj element maszyny mozna było przeoczyć. Edytowane 21 Marca 2005 przez harryt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Widzisz jakie forum jest fajne. Rozwialo Twoje watpliwosci, ktore Cie dreczyly od 20 lat w 5 minut :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 No i bardzo mnie to cieszy, teraz kolejny raz oglądając episode VI, nie będe dręczony pytaniem, jak można umrzeć od amputacji sztucznej ręki. No i po to są fora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...