Skocz do zawartości
Kaeres

STAR WARS

Rekomendowane odpowiedzi

Czytajcie dialog ktory zapodal w linku xor.

W sumie smieszne ale pokazuje jak wielka Vader wladal moca juz jako dziecko (takim go stworzyl Glus w NT niestety).

draak, dzieki ale jak widac nie cieszy sie wielka popularnoscia. Zakladajac go myslalem, ze beda potrzebne podzialy na podfora ale tutaj jest za mlode towarzystwo na ten film.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Temat rzeczywiście nie rozbudował się tak jak powinien ale dobrze że ktoś stara się go odświeżyć bo myślałem, że umarł już śmiercią naturalną. Ja sam na niego niedawno trafiłem i szkoda że nie wiedziałem o nim wcześniej bo choć może nie jestem tak zaznajomiony z całym universum SW (kasiązki, komiksy etc.) i opieram się tylko na filmach to może bym dorzucił czasami jakieś trzy grosze.

Xor ten link z Vaderem i Lukiem jest spoko!

Co do kultowej już kwestii z trailera ROTS to chyba miałeś ją już wczesniej w podpisie Kaeres? Jak zobaczyłem to nie wiedziałem o co chodzi (tak jak piszę nie jestem zaawansowany w SW i czasami opóźniony w nowinkach) ale niedawno obejrzałem trailer - wymiata. Co do trailera to chyba już niedługo będzie pełen zwiastun???

Chyba jak wszyscy którzy tu sie wypowiadali czekam na premierę E III chociaż zdecydowanie bardziej lubię klasyczną trylogię.

To tyle miarą zaznaczenia obecności mojej osoby w tym temacie (mam nadzieję że będzie jeszcze okazja)

Podro dla wszystkich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak faktycznie mialem w sigu ten slynny juz dialog :)

Ostatnio doszly mnie sluchy, ze LucasArts zakazuje ukazywania jakichkolwiek informacji wsyzstkim stronom internetowym bo juz zaczely sie pojawiac takie spojlery, ze podobno kto wszystko sledzil bardzo zaciekle wiedzial juz jak film bedzie wygladal niemal w calosci.

Ja pomimo wielkiego zaciekawienia posiadam jeszcze na tyle silna wole zeby omijac takie informacje. Lecz trilera nie moglem nie widziec :P

May the force be with you.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak faktycznie mialem w sigu ten slynny juz dialog :)

Ostatnio doszly mnie sluchy, ze LucasArts zakazuje ukazywania jakichkolwiek informacji wsyzstkim stronom internetowym bo juz zaczely sie pojawiac takie spojlery, ze podobno kto wszystko sledzil bardzo zaciekle wiedzial juz jak film bedzie wygladal niemal w calosci.

Ja pomimo wielkiego zaciekawienia posiadam jeszcze na tyle silna wole zeby omijac takie informacje. Lecz trilera nie moglem nie widziec :P

May the force be with you.

1308081[/snapback]

widzisz , a ja mam na tyle silną wole że nawet nie widziałem trailera na oczy, i raczej nie mam zamiaru..... ;] wole niespokojnie wyczekac do premiery i odkrywać każdy szczegół w kinie;]

BTW moze tak lekko bluzgne ale czy oglądaliscie moze Clone warsy na cartoon network?;] miła kreskówka w klimatach SW;]

jak ktos chce to moge podlinkowac do wszystkich [5!] odcinków , z czego każdy trwa po 3-4minuty;]]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EEhhh

zazdroszcze Wam tego "braku informacji" co do ROTS. Może nie jestem zaawansowany w SW tak jak Wy ogólnie ale ostatnio na fali braku zajęć i z ciekawości prześledziłem większość spojlerów zamieszczonych na Bastionie i rzeczywiście jak pisał Kaeres mam więcej niż ogólny pogląd jak film będzie wyglądał. Nie zmienia to faktu że chętnie obejrzę 3 epizod.

A tak trochę z innej beczki bawi się ktoś z Was w Star Wars Battlefront? Jeżeli tak to może wiecie jak należy podłączyć dwa komputery żeby grać poprzez opcję direct connect? (chodzi mi o czyste techniczne sprawy tj. czy za pomocą portu usb czy może poprzez sieciówki)

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fak faktem wymiekłem i ten trejlerek musiałem obejzec ale od innych wszelakich spojlerow sie trzymam z daleka na strony o tej tematyce prawie wogoole nie zagladam a jak widze wzmianke o EIII to odrazu out

a oficjalny trailer wypuszczaja juz 10 marca ;) , ale pieprze trza byś twardym a nie miętkim i sobie odpuszcze ogladanie go ten który juz widzialem na tyle mnie wciągnoł ( zreszta xor dobrze napisał ta kwestia jest JUŻ kultowa a jak imperator wypowiada RISE to aż ciary przechodza po plerach ) że na 1000000 do kwadratu % ide 19.05 do kina (jak zreszta na każde wczesniejsze Star Wars'y) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe.. topic troche mi przypomina rozmowy o Sw z Clerksó i HumanTraffic :D

do rzeczy.. kim jest ten 3ci duch na końcu 6tej wersji ?

i czy mi sie wydawało czy w E1 jak są obrady senatu to w pewnym momencie w jednej z lóż widać ludki któe wyglądają w mordestrzelił jak ET :D może ktoś sprawdzić bo nie mam tej wersji w domku :D

mi sie najbardziej podoba 6ta cześć.. końcówka zwłaszcza

z nowych póki co najbardziej mi się podoba 2jka z okazji fajnego ciosania mieczykami :D

no i zawsze mi brakowało w OT tego wstępu dla jody pt walka z duku ;)

bo w OT zawsze wygladal jak dziadyga ;) a dopiero tam było widać że faktycznie był wielkim wojownikiem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kisio ten topic nie jest az tak rozległy zebys go nie mogł od poczatku czytnąc juz pisalem te 3 "duchy" to anakin , ben kenobi i yoda

co do itików to faktycznie widać podobne postcie w dolnym lewym rogu ekranu w momencie jak amidala zarzadała zmiany kanclerza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeciez jest nowy trailer III-ki, a tu taka cisza...

Tutaj mozna zassac oba - starego, i nowego :

http://www.gamershell.com/news/20801.html

No i po co takimi linkami zarzucasz??? Napalam sie na ten film od pol roku, a po tym nowym trailerze to juz w ogole mnie rozrywa...nie wytrzymam :mur: Jeszcze dwa miesiace czekania... agrh :mur:

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i po co takimi linkami zarzucasz??? Napalam sie na ten film od pol roku, a po tym nowym trailerze to juz w ogole mnie rozrywa...nie wytrzymam :mur: Jeszcze dwa miesiace czekania... agrh :mur:

;)

1328963[/snapback]

buuuu, nie masz silnej woli i cierpliwosc tez nie jest twoją mocną stroną:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety w wersji DVD jest jeszcze kilka takich swietnych chochlikow Glusia.

Debil wlozyl mlodego Anakina jako ducha :D

Szkoda, ze jeszcze nie Obniego z NT :)

1329306[/snapback]

Bardzo smieszne...

No trudno, 200zl w kieszeni - nie mam najmniejszego zamiaru placic za takie wyedytowane gowno...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o nawet nie wiedzialem ze przerobili to. rzeczywiscie beznadziejne...

trailerka oficjalnego widzialem i powiem tyle ze zapowiada sie rzeczywiscie ciekawie :) byle do 19 maja :)

swoja droga NT imho OT nie przebija, najlepsza moim zdaniem scena z NT to walka yody z dooku, po prostu cudo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, kpina z tym Anakinem :mur:

Chlopaki - a nie macie gdzies dojsc do oryginalnej trylogii sprzed lat (nie odnowionej) w wersji DVD ? Mialem wlasnie zamiar sobie kupic OT, ale takie zmanipulowane mutanty to se moga zaimplementowac w interface.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W razie jesli jeszcze o nim nie wiecie :)

Wspanialy (choc moglby byc lepszy...) Star Wars-owy mod do Homeworld 2:

http://mods.moddb.com/3430/

http://warlords.swrebellion.com/

Graficznie prezentuje sie rewelacyjnie - eh, jak pieknie wyglada ISD to mozna sie przekonac tylko na wlasne oczy... Tylko brakuje mi wtedy Marszu Imperialnego !

.

.

.

A kto bedzie gral rebeliantami, ten traba... B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elektrycznosc !

Przeciez to byla polmaszyna (jak powiedzial Obi co jest prawda).

Urzadzenie, ktore podtrzymywalo jego zycie zostalo zepsute.

PS. Ja bym, nie wytrzymal od 84 roku i uzylbym jednak google.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ma sens. Uszkodzenie maszyny. Nie szukałem, bo zawsze nachodziło mnie pytanie przy oglądaniu. a co do google to nie wpadłem na to. Zresztą zacząłem przeglądać strony SW dopiero ostatnio w związku z episode III.

Poza tym, biorąc pod uwagę ilość porażonych "prondem" maszyn i istot w filmie,

na których nie robiło to wiekszego wrażenia, tutaj element maszyny mozna było przeoczyć.

Edytowane przez harryt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi