KvM Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 ktoś gdzieś może widział? (uwaga - chodzi o wersjęzwykła, a nie PRO) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Mam PRO od Saphirra i jestem happy. Niestety mam za wolnego kompa i nie moge wykorzystac w pelni tej karty :lol: Najwieksze wrazenie zrobily na mnie filmy Divx na telewizorze. Gra sie spoko w 800x600 max detale wiecej nie biore bo tak jak napisalem procek nie wyrabia. Markow mam 5500 w default. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 a zauwazlyles ze ta GigaByte smierdzi "Szafirem" ;) :!: BTW gdzie ja mozna kupic i za ile ??? (chodzi oczywiscie o GigaByte GV-R9000 PLUS) bo sam bym sie przymierzyl ze wzgledu na latwiejszy demontarz radiatora :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 a zauwazlyles ze ta GigaByte smierdzi "Szafirem" ;) :!: BTW gdzie ja mozna kupic i za ile ??? (chodzi oczywiscie o GigaByte GV-R9000 PLUS) bo sam bym sie przymierzyl ze wzgledu na latwiejszy demontarz radiatora :!: Może po prostu obie konstrukcje sa robione na podstawie referencyjnej ATI? I takie "zbierznosci" wychodza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 a zauwazlyles ze ta GigaByte smierdzi "Szafirem" ;) :!: ...Może po prostu obie konstrukcje sa robione na podstawie referencyjnej ATI? I takie "zbierznosci" wychodza...przeciez nie pisalem o zadnym spisku ;) tylko tak wrzucilem fotki jakby komus podobal sie ten ksztalt i szukal zamiennika GigaByte :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 no i jest recka z ktorej jasno wynika ze GigaByte obniza "loty" czytaj jakosc swoich wyrobow :( http://benchmark.pl/artykuly/recenzje/Rade...abyte_9000.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 cze wszystkim ja ma radeonka 9000 shapphire i jest spoko 5500 marków i tkd, a o gigabyte to jest taki własnie motyw ze w recezji na benchmarku wypada delikatnie gorzej ale i tak chyba wymienie mojego shapphire na gigabyte bo mam taka mozliwosc ...jest o 50 zł droszszy ale ma fajne dodatki i jakos wygladajacy kabelek do ty outu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 cze wszystkim ja ma radeonka 9000 shapphire i jest spoko 5500 marków i tkd, a o gigabyte to jest taki własnie motyw ze w recezji na benchmarku wypada delikatnie gorzej ale i tak chyba wymienie mojego shapphire na gigabyte bo mam taka mozliwosc ...jest o 50 zł droszszy ale ma fajne dodatki i jakos wygladajacy kabelek do ty outu JA bym nie wymieniał. Szczególnie ze względu na pamięci 4ns Hynixa versus 5ns, to spora różnica.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 JA bym nie wymieniał. Szczególnie ze względu na pamięci 4ns Hynixa versus 5ns, to spora różnica.. no własnei te pamiatki shapphire ma lepsze ale ja przeprowadze taki myk ze sobie przetestuje jedna i drugoł porównam i wtedy zdecyduje bo mam taka mozliwosc .....pozdro....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Sapphire ma lepsze pamiątki?! No to ja kupuje Sapphire'a... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucAss Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 a ja mam 7163 na Herculesie 9000 ale z 128DDR, pamieci Hynixy 5ns ladnie sie kreca z 250/400 na 290/480 MHz :) no i jakosc obrazu - warto dolozyc do Herca (669zł)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 ale co chodzi o pamiątki to Shappire montuje 4ns i 5ns Hynixa, więc trzeba sprawdzać konkretny model karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturnow Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 a ja mam 7163 na Herculesie 9000 ale z 128DDR, pamieci Hynixy 5ns ladnie sie kreca z 250/400 na 290/480 MHz :) no i jakosc obrazu - warto dolozyc do Herca (669zł)... Za taką cenę to bym wziął radeona 8500 od Herca, a jeszcze lepiej to GF 4 Ti 4200 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 cze wszystkim ja ma radeonka 9000 shapphire i jest spoko 5500 marków i tkd, a o gigabyte to jest taki własnie motyw ze w recezji na benchmarku wypada delikatnie gorzej ale i tak chyba wymienie mojego shapphire na gigabyte bo mam taka mozliwosc ...jest o 50 zł droszszy ale ma fajne dodatki i jakos wygladajacy kabelek do ty outu i nie masz DVI ??? masz dokladnie taka jak na zdjeciu ??? ... ja mam powercolor 9000 DVI-I i do niego podlaczony 2 monitor :) daaawno nieurzywaną 14" nie uwierzycie ile dla niej teraz zastosowan znalazlem :))) winamp, glosnosc, GG, speedfan, tuner TV, www, na to wszystko jest teraz miejsce na olbrzymim pulpicie :))))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 a ja mam 7163 na Herculesie 9000 ale z 128DDR, pamieci Hynixy 5ns ladnie sie kreca z 250/400 na 290/480 MHz :) no i jakosc obrazu - warto dolozyc do Herca (669zł)... czym kręcisz??? masz DVI ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 ale co chodzi o pamiątki to Shappire montuje 4ns i 5ns Hynixa, więc trzeba sprawdzać konkretny model karty powercolor ma marne winbondy 5 ns i lepsze chyba samsungi tez chyba 5 ns :(( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 erio, powiedz mi jaką masz jakość obrazu na swoim PowerColor pytam, bo walczyłem z taką samą kartą i przegrałem - brak ostrości w 2D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 1024x768@85Hz lub 1152x864@85Hz ... i jest rewelacyjny obraz ... jak żyleta :) musiales miec uszkodzana karte ... na 100 Hz juz nie jest rewelacyjnie, ale nie jest źle , ale to wina monitora ... to jest optiview17" na kineskopie Hitachi, czego mozna po nim oczekiwac, i tak mam niespodzianke, dziala w 1185x864 @100Hz :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 może inaczej - erio, miałeś wyjątkowe szczęście testy na Fraz.pl i wypowiedzi na benchmark.pl sugerują, że nie tylko ja mam takie odczucia na benchmark.pl nawet ATI9000 od Gigabyta nie został pochwalony za obraz pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...