Casa Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Nareszcie jest PNY GF 6800GT. Karta naprawdę zajebista tyle, że głośne chłodzenie troszeczkę. Mając gf2 myślałem, że gierki chodzą mi w miarę, ale naprawdę to co robi ta karta przechodzi moje najśmielsze oczekiwania:) Narazie formata nie robiłem bo kombinuje sobie xp z sp2 i w 3dmarku03 miałem 10300 pkt. a w 05 jakieś 3800- 3900(nie pamiętam). Po formacie powinno być lepiej ale i tak masakra... Karty nie mam zamiaru kręcić bo i tak wszystko śmiga że aż miło:) Czy ktoś się orientuje jakim programem można sterować prędkość obrotową wiatraczka???(istnieje wogóle uniwersalny który działałby ze wszystkimi kartami??) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Dnia 14.10. pojawiły się nowe stery "Nvidia Omega Drivers 1.6177" , bazujące na oryginalnych "Forceware 61.77" - czyli teoretycznie tych najbardziej wydajnych jeśli chodzi o GF6800LE/GT/Ultra. Link: http://www.omegadrivers.net/ Za jakiś czas postaram się zapodać mały teścik... :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xRey Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 To mój pierwszy post na tym forum więc witam wszystkich :D --- :kijem: Czytam i czytam ten wątek ze w względu na to że kupiłem parę dni temu nową grafę (GeForce 6800GT Asus V9999GT) :D I w związku z tym mam pytanie. Czy SmartDoctor w wersji 4.54 współpracuje ze sterami nVidii czy tylko z tymi od ASUSA ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 gdzies czytalem, ze wlasnie tylko z asusowskimi sterami :? ale nie jestem pewien na 100%, do tego przypominaja mi sie komentarze narzekajacych ludzi, ze dziala tylko ze sterami asusa, ale moze mi sie to przysnilo :D :D :D na 90% dzialaja tylko ze sterami asusa :evil: , ale mozesz sprawdzic sam i rozwiac wszelkie watpliwosci :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Czy ktoś się orientuje jakim programem można sterować prędkość obrotową wiatraczka???(istnieje wogóle uniwersalny który działałby ze wszystkimi kartami??) ExpertTool by gainward -> http://ftp.gainward.com/utility/expertool/...pertool_320.zip sprawdz moze tobie bedzie lepiej dzialal, mi sprawial problemy - zarl sie z niektorymi gierkami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HamP Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Dnia 14.10. pojawiły się nowe stery "Nvidia Omega Drivers 1.6177" , bazujące na oryginalnych "Forceware 61.77" - czyli teoretycznie tych najbardziej wydajnych jeśli chodzi o GF6800LE/GT/Ultra. Link: http://www.omegadrivers.net/ Za jakiś czas postaram się zapodać mały teścik... :idea: No nie bardzo - zgodnie z najświeższymi testami,które miałem okazję czytać niedawno, 61.77 są najwydajniejsze,ale w...środowisku OpenGL,natomiast w DirectX'e królują 66.81 (a z tych mniej oficjalnych,to 66.50) PS.Nie było mnie tutaj ze trzy dni i już + 2 strony więcej...ech,gdyby tak mieć więcej czasu na pisanie na forum... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pwael Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Przeczytalem na tweaku ze Leadtek na dniach wypuszcza jakas slabsza wersje GT, moze w koncu jakas konkurencja dla 9999GT? wie ktos moze cos o tym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marox66 Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 noszę się z zamiarem zapodania sobie asusa GE, po odblokowaniu byłaby niezła karta wie ktoś jak to chodzi wtedy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casa Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Jakby ci się odblokował to chodziłby jak pełnosprawny GT:) Thx za program...niedługo obadam, bo te moje chłodzenie jest naprawdę głośne(w ciemno strzelę, że wiatraczek ma jakieś 3000 obrotów:)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Dnia 14.10. pojawiły się nowe stery "Nvidia Omega Drivers 1.6177" , bazujące na oryginalnych "Forceware 61.77" - czyli teoretycznie tych najbardziej wydajnych jeśli chodzi o GF6800LE/GT/Ultra. Link: http://www.omegadrivers.net/ Za jakiś czas postaram się zapodać mały teścik... :idea: No nie bardzo - zgodnie z najświeższymi testami,które miałem okazję czytać niedawno, 61.77 są najwydajniejsze,ale w...środowisku OpenGL,natomiast w DirectX'e królują 66.81 (a z tych mniej oficjalnych,to 66.50) PS.Nie było mnie tutaj ze trzy dni i już + 2 strony więcej...ech,gdyby tak mieć więcej czasu na pisanie na forum... W DirectX "troszke" lepsze od 61.77 są 66.81, natomiast w OpenGL "znacznie" lepsze od 66.81 są 61.77. Zobacz wykresy z wydajności... Reasumując nadal twierdze że lepsze sa Forceware 61.77 :twisted: Link do testu: http://www.tcmagazine.info/modules.php?op=...nt&id=68&page=1 Update: Teraz jeszcze troszę mocy dla 61.77 od Omega Drivers :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casa Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 No i program nie działa. Nie mam wogóle żadnej opcji do kręcenia karty i regulacji obrotów:( Podczas instalki jakieś błędy wyskakują(może to przez to) i nie mam aktywnej zakładki Performance....ktoś ma jeszcze pomysły??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HamP Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 W DirectX "troszke" lepsze od 61.77 są 66.81, natomiast w OpenGL "znacznie" lepsze od 66.81 są 61.77. Zobacz wykresy z wydajności... Reasumując nadal twierdze że lepsze sa Forceware 61.77 :twisted: Link do testu: http://www.tcmagazine.info/modules.php?op=...nt&id=68&page=1 Update: Teraz jeszcze troszę mocy dla 61.77 od Omega Drivers :wink: Bazowałem wcześniej na tym samym teście. Jednakże dalej trzymam się tego,że 66.81 do gier na DirectX'e,a 61.77 -> OpenGL. I nie patrz na rozdziałki 640x480. Popatrz raczej na 1280x1024 i 1600x1200 - tutaj różnica 5 kl/s jest już wręcz ogromną przewagę (bo to są zwykle granice płynna/nie płynna) i stosunki 66.81/61.77 (i odwrotnie) są wręcz identyczne w obu środowiskach. Reasumując: IMHO nie można uogólniać,że którejś z wyżej wymienionych sterów są najlepsze, jednakże mogą istotnie (i są) być najwydajniejsze w określonych środowiskach. (co do Omeg,to jeszcze nie widziałem testów wersji bazującej na 61.77). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrxxx Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 ha... wreszcie sie doczekalem tego geforca ... ale nie z tego daremnego barwkompu... mam pov geforca 6800.... jak nazie ustawionego na 12x1, 5vp... bo jak dam 16x1, 6vp... to mi zasilacz wymieka i sie komp resetuje... ale aktefaktow niema :) na normalnych ustawieniach w 3dmarku05 mam 3152pkt... reszta kompa jak w opisie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xRey Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 gdzies czytalem, ze wlasnie tylko z asusowskimi sterami :? ale nie jestem pewien na 100%, do tego przypominaja mi sie komentarze narzekajacych ludzi, ze dziala tylko ze sterami asusa, ale moze mi sie to przysnilo :D :D :D na 90% dzialaja tylko ze sterami asusa :evil: , ale mozesz sprawdzic sam i rozwiac wszelkie watpliwosci :twisted: Sprawdzać to już sprawdzałem, i tak działają ze starami od nVidii ale ich funkcjonalność nie jest 100% bo np. funkcji HyperDrive nie można ustawić na 3D game mod, poza tym zgłaszają przy starcie że w pełni można je wykorzystać instalując rozszerzony sterownik ASUSA. Moje pytanie raczej dotyczyło czy wartości jakie podaje SmartDoctor są prawdziwe chodzi o temp GPU, napięcia itd. czy jest to zależne od sterów ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 @mrxxx ten twój wynik w 3d05 to w jakiej rozdziałce?, bo cos wysoki jak na taki config kompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrxxx Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 hmm... nic niezmienialem wlaczylem (zarejstrowanego 3dmarka) 1024x768 bylo ustawione... odpalilem i juz.. ale teraz po formacie mam 2500pkt.. moze to tego wina ze inne stery teraz mam 61.77 a wczesniej mialem 66.81... jeszcze potestuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz354 Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Mam pytanie czy jak bym chcial odblokowac potoki i bym odblokowal i np. bym mial arty czy moglbym powrocic do tych 12 potokow bo mi sie wydaje ze tak ale pewnosci nie mam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość =H2o=Destroyer[PL] Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 W najbliższym miesiącu mam zamiar kupić 6800 Ultra ale nie wiem gdzie jest najtaniej bo i tak karta tania nie jest.Doradzcie,jakies linki z tanimi 6800 ULtra,bo ja najtanszego znalazlem tego: http://www.computer.istore.pl/sklep,740,92...n,123177,0.html Msi za 2490 ale za 2669 mam gainwarda 430/1200 http://www.computer.istore.pl/sklep,740,92...n,123373,0.html Moze ktos z was widzial gdzies taniej,wiec dajcie linki jak znajdziecie. POzdro all :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 "]W najbliższym miesiącu mam zamiar kupić 6800 Ultra tylko jest maly problem...ultry sa praktycznie niedostepne, a jesli juz, to sa to pojedyncze egz i ceny na pewno nie beda odpowadac temu co znajdziesz w necie...osobiscie proponuje zajac sie tematem jak juz bedziesz mial kupowac karte i mozna miec tylko nadzieje, ze przed swietami nie bedzie takiego problemu z ich dostepnoscia.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foofight Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Siemanczeko :] Mam pytanka 3. Mianowicie: 1. Chce kupic Gf 6800 i mam dylemat. W sklepie w ktorym kupuje twierdza ze nie mozna dostac Winfasta A400, ani zadnej innej 6800 z wyjatkiem V9999GT o ktorej pisaliscie wczesniej. Moje pytanie brzmi, czy czekac cierpliwie na Winfasta badz Gigabyte, badz cokolwiek co sie trafi z pozadnym chlodzeniem, czy tez mozecie mi z czystym sumieniem polecic tego asusa na 16 potokow. 2. Jak kreci sie ten Asus, czy moge go wykrecic tak jak niektorzy kreca te winfasty ? Ile da sie podkrecic rdzen/pamiec bez zmiany chlodzenia, ile max z wymiana :) 3. Mam lamerski zasilacz Tracera 400 Wat, czy uciagnie Bartona 2500@3200, 2x 512(400mhz), cdrw, dvd, seagate 40GB, Samsung 40GB i wlasnie tego Asuska. Nie mam 200 zl na dobry zasilacz ale jezeli bede zmuszony to jakos znajde... Do tej pory przy takim samym konfigu ale z 5900XT@5900 dawal rade. 1,5 miesiaca temu, po przeczytaniu tych wszystkich recenzji, artykulow, tematow na forum, kupilem 5900XT.... Napalilem sie niepotrzebnie bo wydajnosc w direct 9.0 okrutnie slaba... teraz staram sie lepiej dobrac zakup, prosze o rade :) Dzieki z gory za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Siemanczeko :] Mam pytanka 3. Mianowicie: 1. Chce kupic Gf 6800 i mam dylemat. W sklepie w ktorym kupuje twierdza ze nie mozna dostac Winfasta A400, ani zadnej innej 6800 z wyjatkiem V9999GT o ktorej pisaliscie wczesniej. Moje pytanie brzmi, czy czekac cierpliwie na Winfasta badz Gigabyte, badz cokolwiek co sie trafi z pozadnym chlodzeniem, czy tez mozecie mi z czystym sumieniem polecic tego asusa na 16 potokow. 2. Jak kreci sie ten Asus, czy moge go wykrecic tak jak niektorzy kreca te winfasty ? Ile da sie podkrecic rdzen/pamiec bez zmiany chlodzenia, ile max z wymiana :) 3. Mam lamerski zasilacz Tracera 400 Wat, czy uciagnie Bartona 2500@3200, 2x 512(400mhz), cdrw, dvd, seagate 40GB, Samsung 40GB i wlasnie tego Asuska. Nie mam 200 zl na dobry zasilacz ale jezeli bede zmuszony to jakos znajde... Do tej pory przy takim samym konfigu ale z 5900XT@5900 dawal rade. 1,5 miesiaca temu, po przeczytaniu tych wszystkich recenzji, artykulow, tematow na forum, kupilem 5900XT.... Napalilem sie niepotrzebnie bo wydajnosc w direct 9.0 okrutnie slaba... teraz staram sie lepiej dobrac zakup, prosze o rade :) Dzieki z gory za pomoc w www.barwkomp.pl maja jeszcze jakies 6800, Club3d chyba maja, mam taka karte, super sie kreci, ja wycisnolem w tej chwili 385/950 ale mam zasilacz 350, u kumplana chieftecu 420 smigala nawet na 420/950 :) w 3dmarku03 11600pkt :) i cena jest przyzwoita 1333zł, chlodzenie ma cale z miedzi takie jak w Ultrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foofight Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Dzieki za odpowiedz :) Moze sie zdecyduje na ta Club3d, a co na to wlasciciele Asusa ? Boje sie ze trafie na taki egzemplarz 12 potokowca ktory bedzie mial zbabrane potoki i ich nie odblokuje... Tymczasem Asus jest 16 potokowy ale boje sie ze krecic to on sie specjalnie nie bedzie, stad moj dylemat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoskur Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Cześć, noszę się z zamiarem kupienia Leadtek Winfast GeForce 6800 128MB DDR TV DVI tylko nigdzie w necie nie mogę znaleźć szczegółowej specyfikacji. Chodzi mi o czas dostępu pamięcie (2.8 czy 2.2) Ani w Komputroniku ani w barwkompie nie ma takowej informacji. Niczego sobie jest także karta, którą znalazłem na Allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33019278 tylko cena deko wyższa (za leadtek'a wołają koło 1100zł) A może są jakieś inne modele 6800 z dobrym chłodzeniem i pamięciami 2.2ns (Gainward od razu odpada ze względu na cenę). Pozdrawiam i bardzo ciękuję za wszelką pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xRey Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Dzieki za odpowiedz :) Moze sie zdecyduje na ta Club3d, a co na to wlasciciele Asusa ? Boje sie ze trafie na taki egzemplarz 12 potokowca ktory bedzie mial zbabrane potoki i ich nie odblokuje... Tymczasem Asus jest 16 potokowy ale boje sie ze krecic to on sie specjalnie nie bedzie, stad moj dylemat Asusa - moge polecic z czystym sumieniem. Karta naprawdę wymiata. Co do jej krecenia to nie mogę się wypowiadać bo nic jesszcze w tym kierunku nie zrobiłem. Ale myślę że na standardowym chłodzeniu można z niej wyciśnąć jeszcze troszeczkę mocy. Sam SmartDoctor na ASUS'owskich sterach dynamicznie ją podkręca. btw - nawet bez kręcenia np. DOOM 3 wymiata przy ustawieniach wszystko na MAX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Co do tego asusa to rowniez moge go z czystym sumieniem polecic karta jest super. Co do krecenia to kreci sie calkiem spoko max co udalo mi sie ostatnio z niej wycisnac bez artow w 3dmarkach to 420/935. Ale ja normalnie dzialam na 400/800 Tak ustawilem i tak jest i tak w zadnej grze nie widze roznicy medzy 350/350 a 420/935. I pewnie dlugo nie zobacze karta jest na tyle silna ze ciagnie kazda gre w max detalach bez zajakniecia. Co do 128MB ramu to powiem tak jesli rozdzielczosc 1024x768 Ci wystarcza a mi wystarcza to pamieci jest w sam raz a na pewno i w wyzszych rozdzielczosciach karta bez problemu sobie radzi. ja osobiscie nie potrzebuje grac w 1600x1200 zwlaszcza ze moj monitor by nie wytrzymal a dopiero w takich rozdzielczosciach byloby czuc roznice miedzi 256 a 128mb. Wiec konkludujac kupujac tego asusa masz normalne GT w normalnych rozdzielczosciach a na ilosc ramu na karcie poprostu nie patrz :) w grach tego na pewno nie zauwazysz. Dla tego wlasnie wybralem ta karte i dlatego tez Tobie ja polecam za 1450zl masz super karte z 16potakomi i 6vertexami bez modowania ktore moze sie skonczyc nie wiadomo jakim skutkiem. No a do tego karta swieci na niebiesko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foofight Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Ok dzieki za info i za rade :) Wlasnie zamowilem V9999GT i na pewno nie bede zalowal wyboru mam jeszcze pytanie: Cronosik to 400/800 i 420/935 krecisz na tym chlodzeniu ktore jest ? a wlasciwie na braku chlodzenia (pamieci) ? Jeszcze raz dziekuje za pomoc :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Jestem w 100% zgodny z Cronosik-iem :) Karta jest super itp... Krecic nie krecilem bo nie mam chlodzenia na niej jeszcze , ale juz nie długo :D...Kminie nad tym aby mój asus nie narzekał ze mu jest za ciepło :lol: ... foofight--- krec pamiątki wtedy kiedy zamontujesz na nich chlodzenie ;) Powodzenia...... , bo nie jest to łatwe, przedemną czekają zmagania z montarzem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 chlodzenie ma cale z miedzi takie jak w Ultrze. Ultra ma chlodzenie cale z aluminium. Ni grama miedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 chlodzenie ma cale z miedzi takie jak w Ultrze. Ultra ma chlodzenie cale z aluminium. Ni grama miedzi. No to 6800 ma jeszcze lepsze niz Ultra :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polling Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Cześć, noszę się z zamiarem kupienia Leadtek Winfast GeForce 6800 128MB DDR TV DVI tylko nigdzie w necie nie mogę znaleźć szczegółowej specyfikacji. Chodzi mi o czas dostępu pamięcie (2.8 czy 2.2) Ani w Komputroniku ani w barwkompie nie ma takowej informacji. Niczego sobie jest także karta, którą znalazłem na Allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33019278 tylko cena deko wyższa (za leadtek'a wołają koło 1100zł) A może są jakieś inne modele 6800 z dobrym chłodzeniem i pamięciami 2.2ns (Gainward od razu odpada ze względu na cenę). Pozdrawiam i bardzo ciękuję za wszelką pomoc. Leadtek ma pamieci 2,8ns http://www.pcprojekt.pl/?str=katalog_produ...id_produktu=415 Jesli chodzi o inne GF'y z dobrym chlodzeniem i pamieciami 2,2 to chyba zostaje wlasnie to Galaxy, taniej wychodzi na pcprojekt.pl - 1240zl i 24 miechy gwarancji (Ja juz go zamowilem i jutro powinna paczka przyjsc :D ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...