-mess- Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 moze dlatego ze GE jest znacznie drozszy niz GT? http://www.ab.pl/klienci/nowosci.php?estse...6244928&id=2402 Sugerowana cena detaliczna 1950,00 zł podczas gdy GT mozna juz dostac za 1500zl, a i jest znacznie latwiej dostepny niz GE :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 moze dlatego ze GE jest znacznie drozszy niz GT? http://www.ab.pl/klienci/nowosci.php?estse...6244928&id=2402 Sugerowana cena detaliczna 1950,00 zł podczas gdy GT mozna juz dostac za 1500zl, a i jest znacznie latwiej dostepny niz GE :wink: 1790 na computer.istore.pl ;-) No to w takim razie czy cena mowi o wydajnosci? :) Bo (chyba) stac mnie na to 1790, tylko czy warto? W ogole kiedy dostaniesz tego GT? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Witam poszperalem po necie i znalazlem rozne wyniki tych kart. Zbieralem z wielu zrodel ale wszystkie na takim samym procesorze i w tych samych ustawieniach. Wiec wyniki moga troche byc nie dokladne ale mysle ze od prawdy niewiele odbiegaja. Wiec wyglada to mniej wiecej tak: AsusGE- 12potokow 256MB DDR3 1000mhz rdzen 350mhz AsusGT- 16potokow 128MB DDR 700mhz rdzen 350mhz AsusTD- 12potokow 128MB DDR 700mhz rdzen 325mhz-niestety tesow nie znalazlem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Witam poszperalem po necie i znalazlem rozne wyniki tych kart. Zbieralem z wielu zrodel ale wszystkie na takim samym procesorze i w tych samych ustawieniach. Wiec wyniki moga troche byc nie dokladne ale mysle ze od prawdy niewiele odbiegaja. Wiec wyglada to mniej wiecej tak: AsusGE- 12potokow 256MB DDR3 1000mhz rdzen 350mhz AsusGT- 16potokow 128MB DDR 700mhz rdzen 350mhz AsusTD- 12potokow 128MB DDR 700mhz rdzen 325mhz-niestety tesow nie znalazlem Jestem pod wrazeniem :) Moglbys dodac jeszcze do tego Szafirka X800 PRO i X800 XT PE - wiem, ze to nie powiazane z tematem, ale warto miec spojrzenie calosciowe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 mysle ze V9999GT jest lepsza karta jednak, szczegolnie gdy sie go podkreci... V9999GE to jednak architektura 6800 (12 potokow/5 vertexow), a ten asusowski GT, oprocz pamieci nie rozni sie niczym od pelnego GT... jak sie dobrze podkreci bedzie smigal az milo :D karte powinienem dostac na poczatku przyszlego tygodnia(poniedzialek/wtorek), ale nigdy nic nie wiadomo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Prosze bardzo. sa Radki. No to -mess- czekamy na relacje jak chodzi ten asusik tez go chce sobie sprawic chyba najlepsza karta power/cena na rynku. Ja juz sie napalilem :) Tylko szkoda ze 128mb :( ciekawe jak w przyszlosci sobie bedzie radzic... Bo jak ja ja kupie to na co najmniej 2 lata... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Ja jak wszystko pojdzie dobrze to w poniedziałek bede miał tego Asusa v9999GT. Ktos dobrze powiedział ze 16 potoków to nie 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Prosze bardzo. sa Radki. No to -mess- czekamy na relacje jak chodzi ten asusik tez go chce sobie sprawic chyba najlepsza karta power/cena na rynku. Ja juz sie napalilem :) Tylko szkoda ze 128mb :( ciekawe jak w przyszlosci sobie bedzie radzic... Bo jak ja ja kupie to na co najmniej 2 lata... Dzieki za radki ;-) A apropo tych 128MB ... to wlasnie dlatego tez zastanawiam sie czy jest taka roznica pomiedzy 12 a 16 potokami... bo za te 2 lata 256 bedzie standardem (jak dzis 128), a potoki (jak widac dzis) albo sa albo nie ma i jakos wsio dziala... Np. do niedawna najlepsze karty R9800XT mialy 256MB... a potokow tyle co i ich 3 letni (czy tam ilu letni) poprzednicy (mam na mysli 9500). I moze jest tak, ze w benchmarkach te GT z 128 ramu sa lepsze... ale czy jest jakas gra w ktorej obie sobie nie poradza na maxa? Tak. Doom III np. w ktorym jest juz wymagane 256MB przy Ultra High - i tu nikt nie wymaga 16 potokow. Troche to daje do myslenia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarlaxe Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Cześć mam takie pytanka: Mam do wyboru Gf 6800 od Asusa albo Leadteka - która byście mi polecili i dlaczego ? Obie karty moge mieć za około 1300 zł - czy to dobra cena waszym zdaniem ? Czy macie jakiś test porównawczy wersji 6800 tych dwóch producentów ? Jakieś linki może ? Jak z podkręcaniem u obu producentów ? Której firmy karty mają lepsze OC ? WIELKIE DZIĘKI ZA WSZYSTKIE PORADY I SUGESTIE ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Prosze bardzo. sa Radki. No to -mess- czekamy na relacje jak chodzi ten asusik tez go chce sobie sprawic chyba najlepsza karta power/cena na rynku. Ja juz sie napalilem :) Tylko szkoda ze 128mb :( ciekawe jak w przyszlosci sobie bedzie radzic... Bo jak ja ja kupie to na co najmniej 2 lata... Dzieki za radki ;-) A apropo tych 128MB ... to wlasnie dlatego tez zastanawiam sie czy jest taka roznica pomiedzy 12 a 16 potokami... bo za te 2 lata 256 bedzie standardem (jak dzis 128), a potoki (jak widac dzis) albo sa albo nie ma i jakos wsio dziala... Np. do niedawna najlepsze karty R9800XT mialy 256MB... a potokow tyle co i ich 3 letni (czy tam ilu letni) poprzednicy (mam na mysli 9500). I moze jest tak, ze w benchmarkach te GT z 128 ramu sa lepsze... ale czy jest jakas gra w ktorej obie sobie nie poradza na maxa? Tak. Doom III np. w ktorym jest juz wymagane 256MB przy Ultra High - i tu nikt nie wymaga 16 potokow. Troche to daje do myslenia... alez oczywiscie ze karta 128MB poradzi sobie z ustawieniami ultra high :wink: , oczywiscie w rozsadnych rozdzialkach (1280x1024), ja osobiscie nie uzywam wiecej niz 1024x768, a w tej rozdzielczosci doom3 na ultra high smiga na takiej karcie az milo :wink: . zastanow sie najpierw czy bedziesz gral w rozdzielczosciach wiekszych niz 1280x1024, jesli tak, to rzeczywiscie lepsza bedzie dobra karta(czyt. x800pro+/gf800+ z 256MB), a za dwa lata te dzisiejsze hity i tak beda do wymiany(jesli bedziesz chcial na biezaco grac w full detalach przy wysokich rozdzielczosciach). jezeli wierzysz temu, ze gra wymaga iles tam ramu na karcie, to zobacz jak takie gry smigaja na radkach 9500@PRO 64MB podkreconych troche (jak np moj) ... nastawilem w doom3 w cfg ustawienia dla high(te prawdziwe), rozdzielczosc 800x600 i gra chodzi NAPRAWDE plynnie, w 1024 przy tych samych ustawieniach fps spadaja do 25, ale ogolnie poziom 35+ utrzymuje sie przez 80% gry. btw moj V9999GT jest juz u kolegi po drugiej stronie polski, w poniedzialek wysyla mi paczke 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RinTinTin Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Hm... mam 9800pro@xt... Denerwuje mie to, ze np. doom3 zwalnia (1024, high) :| Z "nowa generacja" gier bedzie pewnie podobnie... Myslicie, ze jest teraz sens wymieniac moja karte na jakiegos 6800 ? np na tego asusa v9999gt? mam jescze takie pytanko, nie mozna jakos asusa v9999ge @ na 16 potokow ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 jescze takie pytanko, nie mozna jakos asusa v9999ge @ na 16 potokow ? O... to jest pomysl :) http://forums.firingsquad.com/firingsquad/...essage.id=12182 http://forums.anandtech.com/messageview.as...MVIEWTMP=Linear Hmm z tego co zrozumialem to nowy RivaTuner ma umiec odblokowac te potoki, ale jak sa walniete to karta do smieci... bo sie nie da ich spowrotem zablokowac...? Ktos moze to potwierdzic? A co z gwarancja? Moze da sie wciskac kit sprzedawcy ze karta byla walnieta odrazu?? Czekam na inne ciekawe linki do poczytania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HamP Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Na dzieńdobry - looknij na daty postów w linkach,które podałeś :) Co do samego unlock'a,to już było o tym sporo,a więc przytoczę kilka faktów: 1) nie da się odblokować 4 potoków - są one fizycznie zablokowane (ścieżki przecięte laserem,a więc bez połączenia ich,nici z unlock'a) 2) nie da się w ten sposób zepsuć karty (tzn.komuś się udało,ale to był egzemplarz inżynieryjny,na którym te potoki działały,ale niezbyt dobrze i dlatego coś się porobiło z kartą) No i to właściwie tyle :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Na dzieńdobry - looknij na daty postów w linkach,które podałeś :) Co do samego unlock'a,to już było o tym sporo,a więc przytoczę kilka faktów: 1) nie da się odblokować 4 potoków - są one fizycznie zablokowane (ścieżki przecięte laserem,a więc bez połączenia ich,nici z unlock'a) 2) nie da się w ten sposób zepsuć karty (tzn.komuś się udało,ale to był egzemplarz inżynieryjny,na którym te potoki działały,ale niezbyt dobrze i dlatego coś się porobiło z kartą) No i to właściwie tyle :) Pozdrawiam http://forums.guru3d.com/showthread.php?th...threadid=105181 Tu jest napisane ze czasami sie da...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HamP Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Niestety to czasami równa się = jakieś 5 egzemplarzy zmodowanych,w tym wszystkie inżynieryjne...Zresztą właśnie na forum Guru3D zrobili swego czasu ankietę,komu się udało zmodować - zgadnij,jakie były rezultaty? ;) :lol: (tak więc,po prostu trzeba się pogodzić z tym,że soft-mod 12->16 nie działa i jedynie można mieć nadzieję,że komuś uda się odblokować poprzez złączenie przeciętej ścieżki...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Oto cala prawda o V9999GE: Right then... The bad news is the ASUS V9999 GE card does NOT softmod to full GT specifications! Shame really but I didn't really expect it too. The good news then is that the card worked fine for the two hours I tested it out for (extended lunch break!) even with it drawing power from a splitter. I didn't have any freezes or crashes during the testing I did. My benchmark scores at stock speeds of 350/1,000MHz went from 14,500 to around 14,900 for 3DMark2001SE over my old 128MB DDR GeForce 6800 which was a little disappointing but my 3DMark03 score went from 8,110 to 9,100 which is perhaps a more relevent score. However, it doesn't look good when you compare it with the 9,500 score I got from overclocking my other GeForce 6800 with DDR RAM to 400/800. Why is the higher specced card giving a lower score? The Doom 3 benchmark returns 55fps at 1280x1024, Ultra quality, 16XAF, which is the same framerate as the High settings! Clearly my CPU is prohibiting higher scores because even with AF forced to 0 (off) on High settings the benchmark only returns 56fps. Obviously, the increased memory will come in handy more than the extra pixel processors and vertex shader. Far Cry is a game that needs 256MB when running at high resolutions so I'll give that a try later. Oddly, the NVIDIA temperature monitor in the Display control panel doesn't work with this ASUS card. Instead you have to install SmartDoctor, which by default, loads with Windows and runs in the background consuming 8% CPU power, not ideal when you want all the juice you can get for games. It seems to work well enough but I noticed the GPU 'failsafe' temperate is only 90C and the RAM is 75C, both much lower than the NVIDIA ones on my other GeForce 6800 card (it was 137C!). Idle GPU and RAM temperatures were both around 50C. I was able to overclock the card easily to 375/1,100MHz without any artifacts/glitches or too much excess heat, which is nice. Overall, I'm pleased with it. At worse, it performs just as well as my 128MB card but with the benefit of a 12.5% increase in DirectX 9.0c performance, double the RAM, less noise and a lovely blue neon glow to boot!!! EDIT: The card easily overclocks to 400/1,100MHz and runs perfectly well with no artifacts. My benchmark score for 3DMark03 was touching on 10K at 9,777, which is a nice improvement over my original 6800 score of 8,110! I also now get 15,255 with 3DMark2001SE... Last edited by Darren_Hodgson on 09-22-2004 at 01:56 AM Processor: Athlon XP 3000+ (2.1GHz @ 400 FSB) Operating System: Windows XP Service Pack 2 Mobo: MSI-6777 (nForce2) mainboard RAM: 1GB PC2700 333MHz DDR RAM Video: 256MB ASUS V9999GE GeForce 6800 graphics (DDR3) Storage: 120GB Samsung SP1213N 7,200rpm 8MB buffer Audio: Creative SB Audigy 2 __________________ ========================== Athlon XP 3000+ (2.1GHz@400 FSB) Windows XP Service Pack 2 MSI-6777 (nForce2) mainboard 1GB PC2700 333MHz DDR RAM 256MB ASUS V9999GE GeForce 6800 graphics (ForceWare 66.31 WHQL, DirectX 9.0c) Creative SB Audigy 2 sound ========================== 3DMark03: 10,031 3DMark01: 15,333 ILE do cholery KOSZTUJE ASUS V9999 ULTRA DELUXE???? :( I gdzie go kupic??? Dlaczego Asus nie produkuje zwyklych GT? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 ok, karta powinna byc jutro(w co watpie) lub w poniedzialek/wtorek. jedyne do czego moge ja porownac to moje 9500... ale chyba lepsze to niz nic :wink: . zaraz zaczne robic benchmarki, w tej chwili lista programow ktorych uzyje wyglada tak: 3dMark2001SE 1024x768 3dMark2003 1024x768 Aquamark3 Doom3 1024x768 Ultra High+ * * wymuszane w cfg to gierki ktore teraz mam w domu, moge dociagnac jakies syntetyczne benchmarki, albo jesli podacie tytuly, to sprobuje moze zalatwic jeszcze do czasu gdy przyjdzie karta. musza to byc gry w ktorych mozna poprostu zrobic benchmark. gdzies w szafkach wala sie jeszcze HALO, ale nie wiem czy da sie tam jakis benchmark zrobic... co polecicie jeszcze z syntetykow? zrobilem kilka, i za duzo czasu to pochlania, wiec skrocilem liste, tak zeby mniejwiecej tylko pokazac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Ale Ci zazdroszcze :) Ja narazie zbieram pieniazki... I mam nadzieje ze niedlugo tez bede mogl potestowac :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Mam nowy pomysl na karte... http://sklep.tweak.pl/index2.php?id2=menu_...GRGA6800GT256TD Co o tym myslicie? Jest gdzies taniej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Mam nowy pomysl na karte... http://sklep.tweak.pl/index2.php?id2=menu_...GRGA6800GT256TD Co o tym myslicie? Jest gdzies taniej? karta fajna ale mało kogo na nia stac;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 ma ktos moze 6800LE lub widzial testy ? Niestety moje 9800Pro@XT padlo i dostane najprawdopodobniej zwrot kaski 880zł i teraz mam pytanie co kupic ? mam dolozyc 100zł i kupic to samo ? wolal bym cos innego :) za 1040zł jest 6800LE, co o nim myslicie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 ma ktos moze 6800LE lub widzial testy ? Niestety moje 9800Pro@XT padlo i dostane najprawdopodobniej zwrot kaski 880zł i teraz mam pytanie co kupic ? mam dolozyc 100zł i kupic to samo ? wolal bym cos innego :) za 1040zł jest 6800LE, co o nim myslicie ? No właśnie oglądałem... na razie tylko 1 strona ma te testy, ale jest to karta wydajnościowo porównywalna z 9800XT 256Mb !! własnie pisałeś ze na www.barwkomp.pl jest takowa PoV 1040zł !! Ale ciekawi mnie to Riva tuner co o tym myślicie ?? i jeszcze jedno... opłaca się dołozyć 40zł i zamiast 9800Pro brać 6800 LE z PoV ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 ma ktos moze 6800LE lub widzial testy ? Niestety moje 9800Pro@XT padlo i dostane najprawdopodobniej zwrot kaski 880zł i teraz mam pytanie co kupic ? mam dolozyc 100zł i kupic to samo ? wolal bym cos innego :) za 1040zł jest 6800LE, co o nim myslicie ? No właśnie oglądałem... na razie tylko 1 strona ma te testy, ale jest to karta wydajnościowo porównywalna z 9800XT 256Mb !! własnie pisałeś ze na www.barwkomp.pl jest takowa PoV 1040zł !! Ale ciekawi mnie to Riva tuner co o tym myślicie ?? i jeszcze jedno... opłaca się dołozyć 40zł i zamiast 9800Pro brać 6800 LE z PoV ?? Myslimy ze odblokowanie potokow jest mozliwe w jakis 1% kart... wiec nie ma co sie napalac, a ja jak bym mial wybierac to chyba wybralbym 9800... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 te 6800LE PoV to jest referancyjna karta nvidii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 a ja jak bym mial wybierac to chyba wybralbym 9800... A jakieś uzasadnienie wyboru ?? bo lepsze to to i to... ?? grosze to tamto ?? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 a ja jak bym mial wybierac to chyba wybralbym 9800... A jakieś uzasadnienie wyboru ?? bo lepsze to to i to... ?? grosze to tamto ?? :?: Moja opinia prosze sie nie sugerowac :) Pytales co bysmy wybrali to powiedzalem ;) Ale ja karty kupuje po wygladzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarlaxe Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Ponowie swoje pytanie bo jakoś chyba nikt go nie zauważył: Jakiej firmy GF 6800 najlepiej kupić i dlaczego ? Do wyboru mam produkty: Asus, Galaxy, Leadtek i Gigabyte. Osobiście przymierzam sie do Galaxy bo ma fajny system chłodzenia: http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=31877791 - co o tym myślicie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Ponowie swoje pytanie bo jakoś chyba nikt go nie zauważył: Jakiej firmy GF 6800 najlepiej kupić i dlaczego ? Do wyboru mam produkty: Asus, Galaxy, Leadtek i Gigabyte. Osobiście przymierzam sie do Galaxy bo ma fajny system chłodzenia: http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=31877791 - co o tym myślicie ? Mam Leadteka i jestem za nim za wydajne chłodzenie i do tego ciche. Overclocking Leadteków też jest dobry. 380MHz na GPU można powiedzieć że masz na pewno i 860MHz na pamięciach. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 jezeli chodzi o 6800, to bralbym leadteka, ze wzgledu na fajne chlodzenie :wink: chyba ze masz kase na 6800 od asusa, oznaczonymi literkami GE 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 jezeli chodzi o 6800, to bralbym leadteka, ze wzgledu na fajne chlodzenie :wink: chyba ze masz kase na 6800 od asusa, oznaczonymi literkami GE 8) Nie trzeba od razu brac Game Edition. Jest taki asus za 1540 [v9999td/gt] i ma fajne oprogramowanie, mozna w nim duzo ustawiac miedzy innymi obroty coolera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...