szymanek Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Witam jak w temacie teraz posiadam jakies nonamy 266mhz i chodzą w dualu, ale chce zmienic i tak czytam i szukam i niewiem co wybrać. Oczywiście bede chciał procka też podkręcić. Jeśli możecie doradzcie coś, z góry dzienki. Sprzęt posiadam jak w podpisie. Nie wiem też czy procek jest z dobrej serii do kręcenia: AXDA2200DKV3C 9293593260098 AIRGA 02345PAW. pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu19 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 co do pamieci tzn jakie niech sie inny ktos wypowie ja chce dodac ze jezeli decydujesz sie na 2 x 512 na abicie nf7 to musisz sie przygotowac na zmiane biosu na modyfikowany np by Merlin z funkcja comand per clock off wiem to z wlasnego doswiadczenia ale praktycznie kazdy ma z tym problem nie chca chodzic na biosach od abita orginalnych/tzn nie chca sie kreic moje szly max 400mhz cl 2,5 po zmiane biosu odrazu roznica a moje kingstony poszły tak jak widac w podpisie zle chyba nie jest jak na kosci 2 x 512 dual Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 No dostałem ramki twinmosa i ok śmigają na abicie jak w podpisie, niestety proc mam cieńki do oc, nie moge wycisnąć mnoznika 10x i 200mhz fsb, działa tylko mnożnik 9,5x200, ale też działa mnożnik 10x 198mhz ale wtedy pamieci na 2,8v a proc na 1,7v, ciekawe czy to wina proca, czy może czegoś innego bo chyba nie pamięci. Szukam teraz bartona mobile +2500 najlepiej 1,45v, wie ktoś czy w szczecinie idzie go gdzies dostać? pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 jezeli decydujesz sie na 2 x 512 na abicie nf7 to musisz sie przygotowac na zmiane biosu na modyfikowany np by Merlin z funkcja comand per clock off wiem to z wlasnego doswiadczenia ale praktycznie kazdy ma z tym problem nie chca chodzic na biosach od abita orginalnych/tzn nie chca sie kreic hmm to jakim cudem moje chodza na biosie "nie od Merlina" :roll: :lol: btw mam d10b4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezrael80 Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Ja polecam OCZ, wczoraj kupilem 2x512 2.5 3-3-7 dual pack za ~780zl http://www.ocztechnology.com/products/memo...er_dual_channel jak dla mnie full wypas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 hynixy D43 starczą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youseek Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 ale cena tych OCZ'ek dobra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Pewnie z USA , gdzie znalazles tak tano , podaj link i powiedz jak sie kreca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezrael80 Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 No niestety w granicach naszego szanownego panstwa te pamieci kosztuja ~1300, a jeszcze niewiem jak sie kreca bo nie mam kompletnego kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Witam jak w temacie teraz posiadam jakies nonamy 266mhz i chodzą w dualu, ale chce zmienic i tak czytam i szukam i niewiem co wybrać. Oczywiście bede chciał procka też podkręcić. Jeśli możecie doradzcie coś, z góry dzienki. Sprzęt posiadam jak w podpisie. Nie wiem też czy procek jest z dobrej serii do kręcenia: AXDA2200DKV3C 9293593260098 AIRGA 02345PAW. pozdr :) zmien w podpisie z chanel bo az razi w oczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...