Jeffrey Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 http://www.omegadrivers.net/ati/win2k_xp.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 krótkie testy narazie tylko doom 3 sprzęt jak w podpisie caty 4.9 13,2-13,5 softmod 17,2-19,3 omegi 15,3-16,5 Soft mody jak narazie lepsze ale może niech ktoś inny napisze jak tam 3dmarki u niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 U mnie na Omegach skok o ok 80 pkt w gore oczywiscie w 3DMarku 2001 :D w porownaniu do oryginalnych Cat. 4.9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 hmm zainstalowalem drivery ale podczas instalacji (na koncu) wyskoczyla mi taka inf: ...... w opcjach nie widze wogole DIRECT 3D i OPEN GL, ciekawe... instalowalem te stery 3 razy i ciagle to samo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Tez to mialem. Zwiazane jest to z bledem instalacji nowego panelu sterownia opcjami D3D i Open GL. Aby miec ten panel nalezy po zainstalowaniu sterownikow wjesc w start i wybrac Reinstall Radlinker i wtedy wszystko jest ok. Wszelkie opcje 3D zmieniasz w Radlinkerze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Właśnie mam ten sam problem, ale bardziej mi sie podobało w tej zakładce 3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 wystarczy sie zastosowac do porad z pliku readme ;) czyli odinstalowac radlinkera i control panela ze przed instalowaniem tych omeg a jak wyskoczy wam taki komunikat to go ignorowac i jak napisał Crusio reinstalowac radlinkera w menu starcie np mi dodało jakies 50-60 pnk w 3dm03 w Doomie3 mam 2,5 fps wiecej w timedemo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Crusio wielkie dzieki za porade! juz mam ok. i wynik sie podniosl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subon Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Ciekawe dlaczego nie zrobili omeg z nowym panelem ATI... Mam problem, w opcjach 3d, w radlinkerze mam zamiast polskich znakow jakies krzyrzyki, tez to macie? Jak moge to naprawic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuRi_ Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 jak te stery maja sie do mozliwosci OC ? to jest jakas inna wersja bo mialem 5.67 ale mialy zablokowane OC i musialem sie przesiasc na 5.58. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Ciekawe, że na stronę sterów Omega na IP z neostrady (83.xx.xx.xx) nie można wejśc. Dopiero przez proxy. Ale wtedy idzie 5kB/s, więc sobie podarowałem ściaganie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Mam a raczej miałem te sterowniki i u mnie na nich cokolwiek włączyłem to po pewnym czasie karta graficzna się wieszała. Na innych jest ok. Czy ktoś spotkał się z takim problemem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...