michu19 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 czesc.problem taki jak w temacie ,w rozdzielczosci 1024/768 ten monitor http://www.spektras.lt/hm704utc.htm w specyfikacji technicznej max hz dla tej rozdzialki ma 120hz ktorych ja nie moge wymusic na nim ,w tej chwili mam ustawione 100hz .W Windowsie przelaczam na 120hz obraz sie przestawia niby ale po wejsciu do menu monitora/information widnieje napis wciaz 100hz a programy typu sandra,everest pokazuja 120hz biorac odczyt z informacji zapisanych w windowsie tak sadze. nie wiem co z tym zrobic bo on faktycznie ma pracowac na max 120hz przy tej rozdzielczosci??? moze on sie nie chce przestawic na 120hz bo faktycznie idzie max 119hz a ustawinie w windowsie sa co 20hz ??? nie wiem poradzcie co z tym zrobic thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 sproboj ustawic odswiezanie power stripem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu19 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 powerstrip pokazuje 100hz max dla tej rozdzialki 1024/768 co jest niezgodne z specyfikacja techniczna i wogole opisem na orginalnym opakowaniu monitora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 ale mozna przeciez z palca tam ustawiac odswiezanie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu19 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 thz za tego progsa juz wszystko gra idzie max 120hz ,jeszcze raz wielkie dzieki stery juz mialem,thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...